Filters tonen

Notenwinkel

49 resultaten

|
Sorteer op:

Bij Zuivelhoeve koop je de lekkerste vers gebrande noten. Naast de bekendste en meest populaire soorten noten, hebben wij ook de minder bekende soorten in ons assortiment. Wij branden onze noten dagelijks vers in onze winkels, dat zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar ook voor lekkere en gezonde noten met bite. Wij branden onze noten in hun eigen olie, daardoor blijven de voedingsstoffen in de noot beter bewaard en komt de smaak nog beter tot zijn recht. Naast onze pure vers gebrande noten hebben wij ook verschillende soorten vers gekruide noten. Probeer bijvoorbeeld eens onze Provençaalse pinda’s.

Gezond

Naast lekker zijn noten ook erg gezond. Noten zijn een bron van vitaminen, mineralen, antioxidanten, eiwitten, vezels en gezonde vetten. Het eten van noten brengt dus vele gezondheidsvoordelen met zich mee, zoals het voorkomen van ontstekingen, het beschermen tegen hart- en vaatziekten en het verlagen van cholesterol. Ook wordt de energie uit noten langzaam vrijgegeven, wat zorgt voor een verzadigd gevoel. Een handje noten per dag past in een gezond eetpatroon.

Noten bestellen

Bestel jouw noten via onze webshop. Kies jouw favoriete soort, de gewenste hoeveelheid en wij bezorgen de noten bij je thuis! Jouw lokale Zuivelhoeve brandt de noten vers, verpakt ze en stuurt ze naar je op.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons hele assortiment noten? Bekijk alle noten in onze webshop of breng een bezoekje aan één van onze Zuivelhoeve winkels.