Filters tonen

Nederlandse kaas

67 resultaten

|
Sorteer op:

Nederlandse kaas

Nederlandse kaas is onlosmakelijk verbonden met de eeuwenoude cultuur die ‘Holland’ rijk is. En mede daarom heeft de Zuivelhoeve een belangrijk plekje in het assortiment gereserveerd voor dit type kaas. Nederlandse kaas heeft een volle, rijke smaak en is daardoor erg populair onder de klanten van de Zuivelhoeve.

Om louter het beste te bieden voor onze klanten, werkt de Zuivelhoeve alleen samen met boeren die de beste Nederlandse kaas maken. Ben je benieuwd naar de Nederlandse kaas die wij verkopen? Kom op deze pagina meer te weten over onze mogelijkheden!

Zuivelhoeve: jouw winkel voor de beste Nederlandse kaas

De beste Nederlandse kaas uit eigen land vind je bij de Zuivelhoeve! Al onze kazen worden op een speciale manier geproduceerd en dat proef je! De kaas wordt namelijk gemaakt met behulp van ‘eerlijke melk’. Deze melk is afkomstig van koeien die voldoende ruimte krijgen om hun leven te leven, wat een positief effect heeft op de kwaliteit. Daarmee wordt de basis gelegd voor de beste Nederlandse kaas!

Dierenwelzijn, arbeid, landschappelijke waarde, energie en klimaat zijn de belangrijkste waardes die we hanteren tijdens onze zoektocht naar nieuwe varianten van Nederlandse kaas. Met deze aanpak hopen we dat er nog veel generaties aankomen die kunnen genieten van overheerlijke kaas.

Welke Nederlandse kazen verkoopt de Zuivelhoeve?

In het assortiment hebben we een viertal Nederlandse kazen opgenomen, die stuk voor stuk het proberen waard zijn. Het leuke aan onze verzameling van Nederlandse kazen, is dat ze redelijk van elkaar verschillen. In onze webshop zit je goed voor de volgende varianten van Nederlandse kaas:

  • Petit Doruvael: Petit Doruvael is verkrijgbaar per blok van 150 gram. Dit product is vernoemd naar de gelijknamige kaasboerderij in het Utrechtse Montfoort en is een zogenaamde roodbacteriekaas. Deze kaas wordt onder andere verwerkt in salades.
  • Blue de Wolvega: Blue de Wolvega is een andere Nederlandse kaas uit het rijke assortiment van de Zuivelhoeve. De kaas is gemaakt met Fries ambacht en dat proef je terug in de smaak van de Nederlandse blauwe kaas.
  • Lady Blue: ben je uitgekeken op Blue de Wolvega, maar wil je een andere blauwe kaas proeven? Snijd dan een stukje Lady Blue af na de avondmaaltijd!
  • Klaver kaas voor mannen: de producent van dit type kaas heeft een beroep gedaan op jalapeno’s, wat een pittige smaak in de hand werkt. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is deze kaas ook geliefd onder vrouwen.

Nederlandse kaas kopen?

Loopt het water je al in de mond bij het lezen van bovenstaande pagina? Twijfel dan niet langer en kom je Nederlandse kaas kopen bij de Zuivelhoeve. Je kunt de kaas zowel online kopen als bij ons in de winkel! Indien je ervoor kiest je om de Nederlandse kaas te kopen in onze webshop, vragen we je om het product op te halen. Dit doen we, zodat we de versgarantie blijvend kunnen bieden.