Zoete Aardappel Toast voor bij de Borrel

Met zoete aardappel maak je nu een gezonde variant van toast voor jouw favoriete kaasjes. Deze heerlijke toasts zijn ook  erg geschikt als amusehapje. Probeer en varieer door de toast te beleggen met verschillende kazen!

Zoete Aardappel Toast voor bij de Borrel

Benodigdheden

  • 1 middel- tot grote zoete aardappel
  • 1 el Zh. Olijfolie
  • zout

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de zoete aardappel in dunne plakjes – niet dikker dan een halve  centimeter – en leg deze op bakpapier.

2. Besprenkel de plakjes met wat olijfolie, strooi er naar smaak iets zout overheen.

3. Bak de zoete aardappeltoast in 15 minuten af in de oven op 180 graden.

Topping Inspiratie

  1. Saint Agur, granaatappel en macadamia
  2. Saint-Maure de Touraine, vijgen en pecannoot
  3. Houtgerijpte Feta kaas, kleine tomaten, basilicum en rode ui

 

Nieuwsbrief