In 4 stappen het perfecte kerstpakket

Ieder jaar komt het moment van de kerstpakketten weer om de hoek kijken. Hoe kun je van een jaarlijks iets nog een echte verassing maken? Dat lees je hier!

In 4 stappen het perfecte kerstpakket

Ga voor een thema

Een thema kan perfect een knipoog geven op het afgelopen jaar.
Heeft jullie onderneming bijvoorbeeld het afgelopen jaar succes gehad in Italië? Dan is een authentiek Italiaans pakket met heerlijke Italiaanse lekkernijen, zoals verse Manchego, salami & cuores een echte kers op de taart.
Zijn jullie juist bewuster gaan focussen op een landelijk gebied? Met ons boergondisch pakket vol lokale streekproducten laat je je dan ook echt de smaak van deze plek proeven.

Laat een specialist meedenken

Onze Zuivelhoeve ondernemers werken iedere dag met verse & lokale kwaliteitsproducten. Hierdoor hebben ze een specialisme opgebouwd dat jou kan helpen bij het kiezen van een kerstpakket. Ze weten bijvoorbeeld hoe je een pakket kan indelen op basis van iemands smaak, allergieën & dieetwensen. Met hun kennis & kunde en jouw ideeën komen de mooiste pakketten tot stand.

Neem je personeel mee in het denken

Begrijp waar je personeel mee verrast wil worden. Wat vonden ze bijvoorbeeld minder of juist goed aan het kerstpakket van vorig jaar? Ook kun je een enquête afnemen waarbij personeel ideeën kan invoeren. Dit is ook handig om potentiële allergieën of smaken te peilen.

Maak het persoonlijk

Een kerstpakket toont waardering. Het is een mooie gelegenheid om na te gaan wat je nu zo aan jouw personeel waardeert of op welke prestaties van het afgelopen jaar je zo trots bent.
Laat bijvoorbeeld een kerstkaart in jouw huisstijl toevoegen. Jij levert de tekst aan, wij zetten het op de kaart.
Voor een onvergetelijk teken van dank kun je ook een borrelplank graveren.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek al onze kerstcadeaus hier.