De 5 favorieten onder de mannen

Met een veelzijdig assortiment kwaliteitsproducten is er voor ieder wat wils in onze winkels. Toch zien wij altijd wat patronen in het koopgedrag bij mannen. Benieuwd wat er vaak in hun winkelmandje ligt? Lees dan snel verder!

 

De 5 favorieten onder de mannen

Nummer 1 | Bier

De grote favoriet onder de mannen zou niet heel verrassend zijn. Ons bierassortiment wordt goed gewaardeerd onder de mannen. Het leuke aan ons lokale karakter is dat wij in de winkel zelf veel streekbiertjes verkopen, met verve.
Dit is bewezen tijdens  de Nationale Competities Foodspecialiteiten in de categorie Speciaal Bieren waarbij Zuivelhoeve Zuidlaren de eerste plek pakte en Zuivelhoeve by KH Tromp Egmond de derde plek. Wat deze plekken zo bijzonder maakt?

Zuivelhoeve Zuidlaren
Eigenaar AnneBart Bolt: “Dat is de betrokkenheid, verregaande service en kennis op gebied van wijn, bier en kaas. Zo zijn wij in het bezit van verschillende certificaten zoals het kaasmeester diploma, Stibon1 en het Wijnbrevet om de beste drank -en spijscombinaties te kunnen maken. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant zorgen wij ervoor dat iedereen met een goed gevoel naar buiten loopt.”

Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef
Eigenaar Luuk Koopman: “Wat onze winkel zeer speciaal maakt is ons brede assortiment kaas in combinatie met ons brede bierassortiment. De Belgische bieren hebben in Nederland vaak een kleine twist gekregen. Ook die kun je heel mooi combineren met kaas. Daarnaast vind je in ons bier assortiment bijna alleen maar lokale bieren.”

Al in al weten onze ondernemers samen met het enthousiasme van de klant altijd het perfecte biertje te vinden.

Nummer 2 | Oude Kaas

Nederlandse mannen is de groep die het meeste kaas eet in de wereld. De gemiddelde man tussen de 31 en 50 eet zo al makkelijke 15,2 kilo kaas per jaar. Waarbij vrouwen vaak experimenteren met kazen zoals mozzarella, feta of geitenkaas, gaan mannen vaak toch voor de Hollandse kaas. In deze categorie gaan mannen over het algemeen meer hebben met een oude kaas dan met een jonge kaas. Zo wordt onze overjarige kaas vaak in het mandje gespot bij de heren. Misschien niet geheel verrassend, want deze kaas is heerlijk bij de borrel met een beetje mosterd.

Nummer 3 | Worst

Of het nu een exclusieve Franse worst is in een speciale smaak of juist een traditionele Boer’n Metworst: weinig heren verlaten de winkel zonder 1 van deze authentieke vleessoorten.
Ons vermoeden wordt bevestigd door de wetenschap. Mannen hebben een voorkeur voor een ander soort ‘comfort food’ dan vrouwen. Waar vrouwen hunkeren naar een chocoladereep, hebben mannen zin in ‘krachtig’ eten zoals ‘hartig vet’.

Onze worsten zijn allemaal van dichtbij de born van echte worstspecialiteiten.

Nummer 4 | Pinda’s

Pinda’s zijn bij uitstek favoriet bij de mannen. Ook hier komt het oerinstinct van krachtvoer bij kijken. Een handje pinda’s per dag is volgens het Voedingscentrum de perfecte hoeveelheid. Pinda’s bevatten onverzadigde vetten, ijzer, B-vitamines en vitamine E. Ze helpen je bloedvaten gezond houden. Ze verlagen het LDL-cholesterol en verlagen het risico op hart- en vaatziekten.
Maar dat is natuurlijk niet dé reden waarom mannen graag een bakje pinda’s in het mandje leggen. Onze pinda’s branden wij in de winkel waardoor je naast de onweerstaanbare geur ook een kwalitatief onderscheidend product krijgt.

Nummer 5 | Aardappelchips

Het lijkt zo simpel, en dat is het eigenlijk ook. Mannen zijn verantwoordelijk voor het grootste aandeel in de verkoop van onze chips. De lekkerste chips wordt gemaakt van natuurlijke producten, zonder toevoegingen van kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen. Iedere dag worden de duurzaam geteelde aardappelen uit eigen bodem gebakken in 100% zonnebloemolie. Doordat we onze beste aardappelen uitkiezen en met de schil bakken, krijgt de chips de pure, authentieke aardappelsmaak.

Tip: Alle producten hebben wij samengesteld in 1 heerlijk pakket. Handig voor Vaderdag!