Tynjetaler
Tynjetaler

Vanaf: 6.15incl. BTW

Toevoegen aan winkelwagen Voeg toeg aan offerte

Tynjetaler

Vanaf: 6.15incl. BTW - 350 gram

Wissen
  • Verzending vanuit lokale winkel
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
Zakelijk of grote hoeveelheden?
Toevoegen aan offerte

De Tynjetaler is een echte Friese gatenkaas. De grote gaten in de kaas maken het een echte eye-catcher en zorgen voor een romige, zoete en licht pikante smaak.

  • Bereidingswijze Gepasteuriseerd
  • Familie Koe

De Tynjetaler is een echte Friese gatenkaas. De grote gaten in de kaas maken het een echte eye-catcher en zorgen voor een romige, zoete en licht pikante smaak. De Tynjetaler wordt gemaakt op boerderij de Gelder, in het Friese dorpje Tijnje. De Tynjetaler is de grote trots van het familiebedrijf en heeft al vele prijzen in de wacht gesleept. Zo werd de Tynjetaler in 2019 uitgeroepen tot beste boerenkaas van Nederland. De melk die voor de Tynjetaler gebruikt wordt is afkomstig van de 350 koeien op de boerderij. Vervolgens wordt de melk op de boerderij verwerkt tot heerlijke kazen, waaronder de Tynjetaler gatenkaas. Zo ontstaat een heerlijke, eerlijke gatenkaas van Friese bodem.

Gewicht kaas

350 gram, 500 gram, 750 gram, 1 kilo

Melksoort

Koe

Melkbereiding

Gepasteuriseerd

Vetgehalte

48+

Lactosevrij

Ja

Glutenvrij

Ja

Eetbare korst

Nee

Biologisch

Nee

Vegetarisch

Nee

Smaaksterkte

Mild

Allergenen

Koemelk

Bewaarvoorschrift

Koel bewaren (ca 14 graden celsius)

Bereidingswijze

Gepasteuriseerd

Familie

Koe

14/01/2022

"Ik had een pakket online besteld bij de zuivelhoeve en aangegeven dat ik dit bij de zuivelhoeve in Glanerbrug zou ophalen. Toen ik daar kwam was de bestelling niet doorgekomen in Glanerbrug. Gelukkig hebben ze dat goed op gepakt en meteen een pakket voor mij samengesteld en ik heb er nog een gratis stukje brie bij gekregen. Wat een service!!"

13/01/2022

"De ontvanger wist niet van wie het pakketje was, omdat de geschreven tekst er niet was bijgevoegd. Via de website had ik een tekst geschreven, maar daar is niets mee gedaan."

13/01/2022

"Lastig om dit te beoordelen, het pakket is namelijk niet bezorgd. Dit ligt overigens niet aan de zuivelhoeve, ik heb een bewijs van verzending van jullie ontvangen."

13/01/2022

"Geen fijne ervaring Als Je een pakketje besteld voor de feestdagen 1 dag van te voren dan ga je er vanuit dan het vers is. De noten waren allemaal slof."

13/01/2022

"We hadden op de site een super leuk pakket gevonden voor onze collega die afscheid nam. We hebben het pakket bij haar thuis laten bezorgen maar toen we de foto kregen als bedankje bleek dat alle producten in een doos gestopt (gegooid) waren. Geen leuk pakketje dus. Een grote teleurstelling voor de regelaars."

11/01/2022

"Voor de online kerstborrel hebben we borrelpakketjes in de brievenbus laten bezorgen bij het hele team. Perfecte kwaliteit en overheerlijk!"

10/01/2022

"Bestelling gedaan via de webshop dit was eerst mis gegaan en vervolgens helemaal top opgelost ! Heerlijke producten.. erg tevreden"

10/01/2022

"Voor onze kerstpakketten hebben wij wederom gekozen om deze te laten verzorgen door Zuivelhoeve Meppel. Er werd goed meegedacht met onze specifieke verzoeken, snel geleverd en alle medewerkers hebben genoten van de heerlijke producten. Top kwaliteit!"

08/01/2022

"Twee stukken van de gesealde kaas zijn beschimmeld Do I need to say more"

08/01/2022

"Mijn vriendin en ik zijn zeker zeer tevreden! Snelle service en vriendelijke medewerkers!"

08/01/2022

"Pakket besteld en verzonden, met een persoonlijke bevestiging! Top!"

06/01/2022

"Het pakket kwam veel te laat aan . Wat ik erg jammer vond. Wel contact gehad met de winkel gaven aan dat het te maken had met drukte van pakketbezorgers. Ook was het niet een brievenbuspakket maar zat het in een grote doos."

06/01/2022

"Porties van de producten mag wat groter."

06/01/2022

"Niet alle lokale Zuivelhoeve winkels zijn meer aangesloten bij de algemene online Zuivelhoeve webshop. Dus na het online bestellen blijft je bestelling dan liggen. Het is handiger om direct contact op te nemen met jouw winkel, dan komt het wel dik in orde. Helaas zijn de systemen nog niet sluitend."

06/01/2022

"De Zuivelhoeve doet zijn naam eer aan! Het pakket dat we gekozen hebben was heerlijk en er werd zelfs nog gebeld aangezien de pindakaas niet leverbaar was. Samen gekeken naar alternatieven. Kortom een aanrader!"

06/01/2022

"Netjes verpakt, en werd persoonlijk thuis bezorgt."

06/01/2022

"Prima geregeld"

06/01/2022

"Als cadeau een borrelpakket verstuurd. Op tijd geleverd en kaartje erbij. De ontvanger was er eigenlijk mee."

06/01/2022

"Het pakketje was ook op tijd bezorgd, ondanks ik zelf aan de late kant was met bestellen. Super snel gedaan door de Zuivelhoeve Raalte."

06/01/2022

"Via de Zuivelhoeve in Ede hebben wij onze kerstpakketten voor relaties besteld. Een deel van de pakketten hebben we zelf rondgebracht en een ander deel hebben we laten bezorgen. Dat verliep allemaal prima en volgens afspraak. Een wijziging van afleveradres of een aanvulling werd snel en netjes verwerkt."

06/01/2022

"Heel mooi pakket mogen ontvangen, zag er super uit en was ook heerlijk!"

06/01/2022

"Super vers en aardige medewerkers."

06/01/2022

"Via website pakket uitgezocht, zag er uit als goed gevuld pakket. Deze laten versturen naar zakenrelatie. Pakket is niet verzonden conform afspraak, de beloofde track trace code niet standaard ontvangen bij verzending van het pakket. Ontvanger heeft foto gestuurd van pakket wat hij heeft ontvangen. Deze vergeleken met pakket zoals op website Zuivelhoeve, ontvangen pakket is van mindere kwaliteit en minder producten dan op website wordt geadverteerd. Echt een tegenvaller. Gelukkig was ontvanger er blij mee. Volgend jaar niet meer. Hoop geld voor betaald, niet gekregen wat beloofd. Heel jammer."

05/01/2022

"Op de site van de Zuivelhoeve had ik een pakket (alles in één kaasfondueset) besteld. Tenminste dat dacht ik. Een bevestiging inderdaad niet ontvangen maar ook geen berichtje dat het gekozen product niet meer leverbaar was. Gelukkig ben ik de volgende dag meteen naar de winkel gegaan om het na te vragen. Daar bleek dat het product inderdaad niet meer als pakket geleverd kon worden. In de winkel was men zo vriendelijk mij de losse onderdelen voor de pakketprijs te verkopen. Dus site: 0 tot 1 ster Winkel: 4 tot 5 sterren"

03/01/2022

"Tijdens mijn bestelling had ik de optie van het toevoegen van een kaartje over het hoofd gezien. Met slechts 1 mailbericht naar de winkel toe kon het alsnog worden toegevoegd. Super snelle & vriendelijke (re)actie, Fijn!"

Benieuwd naar ons gehele hollandse kaas assortiment?

Klik hier

Het ontstaan van de zuivelhoeve winkels

Diane Roerink verteld in deze video over het ontstaan van de Zuivelhoeve winkels.

Bekijk de video
Nieuwsbrief