Tweede winkel in Utrecht geopend

De tweede Zuivelhoeve in Utrecht is officieel geopend. Na het warme welkom aan de Lijnmarkt, zijn we nu ook aan de Nachtegaalstraat te vinden.

https://winkels.zuivelhoeve.nl/app/uploads/2022/08/WhatsApp-Image-2022-08-15-at-8.44.39-AM-1.jpeg

Na wekenlange voorbereidingen zijn Tom & Emma afgelopen week dan eindelijk begonnen aan hun avontuur in Utrecht. De winkel in het prachtige pand aan de Nachtegaalstraat 56 in Utrecht ziet er ook tiptop uit.

Assortiment

Hoewel het gemeenschappelijke doel van Zuivelhoeve het genieten van eten is, is ook elke Zuivelhoeve toch nét wat anders van elkaar. Ondernemers kunnen zo hun eigen touch geven op hun assortiment. De winkel in de Nachtegaalstraat kenmerkt zich met een prachtige buitenlandse kaas vitrine. In deze vitrine zijn alle kaasjes goed zichtbaar waardoor je gerust kunt rondkijken. Om daar te komen, zal je wel langs de notenbar moeten lopen. De geur van gebrande noten komt je tegemoet; ze worden namelijk dagvers gebrand.

Ook het sterke van de Zuivelhoeve, namelijk de Hollandse kaas, is rijkelijk aanwezig. Van streekkazen tot boerenkazen tot kazen van de boerderij: ook in ons eigen land hebben we een grote variatie aan producten.

Wil je meer volgen over alle ontwikkelingen? Volg Tom & Emma dan via de Instagram of Facebook van de Nachtegaalstraat.