Zuivelhoeve overall-winnaar bij Foodservice Awards 2023

Zuivelhoeve is voor het tweede jaar op rij door de consument verkozen tot het beste voedingsbedrijf van 2023.

Meer dan 31.000 consumenten hebben afgelopen weken hun stem uitgebracht voor de Foodservice Awards 2023. In deze verkiezing bepaalt de consument welk bedrijf de beste foodservice biedt en beoordeelt hierin op service, kwaliteit, sfeer en prijs. Tijdens de Horecava is bekend gemaakt dat de Zuivelhoeve winkels voor het tweede jaar op rij de overall titel wint. Daarmee is dit van oorsprong Twentse familiebedrijf verkozen tot beste foodservice bedrijf van Nederland. Andere winners in categorieën zijn onder andere gewonnen door Eazie, van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go.

https://winkels.zuivelhoeve.nl/app/uploads/2023/01/20230110_1711_Horecava_foodserviceawards_LR_0255_KvA.jpg

De prijs is in ontvangst genomen door Jorieke Roerink, dochter van oprichters Gerjhan en Diane Roerink. ‘Wij zijn super trots en vereerd dat wij deze prijs voor het tweede jaar op rij in ontvangst mogen nemen. Wij willen onze trouwe klanten en ondernemers enorm bedanken. Als specialist proberen wij elke dag de klantverwachting te overtreffen, door lokaal het verschil te maken met de lekkerste smaken van eerlijke producten.’

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een sterk groeiende franchiseformule met bijna 85 winkels door heel Nederland. Alle winkels worden door zelfstandige ondernemers gerund waarbij ieder op eigen unieke wijze invulling geeft aan zijn ondernemerschap en assortiment van verse producten als Hollandse -en boerenkaas, buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

 

Banner FSA2023 Zuivelhoeve