Van order tot ontvangst: dit is de reis van jouw pakket

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau: daar doen wij graag ons best voor!
Maar wat komt er in beweging op het moment dat jij “Bestelling bevestigen” aanklikt?
De tocht die jouw cadeaupakket doormaakt, ontdek je hier!

Van order tot ontvangst: dit is de reis van jouw pakket

Het begint bij een aanleiding. Dit kan een verjaardag, bedankje of beterschap zijn, maar natuurlijk ook een “zomaar”cadeautje.
Na het struinen op onze website heb jij hopelijk hét perfecte cadeaupakket of brievenbuspakket gevonden: een pakket met allerlei lekkernijen waar iemand van houdt.
De stappen wijzen je vanzelf naar het plaatsen van de bestelling: jij ontvangt een bestelbevestiging en de geboorte van het pakket is begonnen.

De bestelling komt in ons systeem aan. Aangezien jij een winkel in de buurt hebt geselecteerd, is het bericht meteen doorgezet naar de uitgekozen vestiging. Zij ontvangen een mailtje met de bevestiging en controleren deze: zijn alle gegevens juist? Moet er nog een kaartje bij?


Dan is het tijd om in te pakken. De ondernemer verzamelt alle kwaliteitsproducten en stelt deze op een mooie wijze samen in onze speciale Zuivelhoeve-cadeaupakketten. De kazen worden vers van het mes gesneden en gevauümeerd en de notenmixen gebrand. Op een bodem van houtwol: dit zorgt ervoor dat de pakketten zogeheten “hufter-proof” worden. Hiermee proberen wij de  kans op beschadigingen tijdens de reis te voorkomen. Ook geeft dit het cadeaupakket een echt boerenkarakter: win-win dus!

Wij geven het pakket aan PostNL. Wij doen er alles voor om het op de gewenste leverdag geleverd te krijgen. Meestal nemen wij 1 á 2 dagen marge.
Ook koppelen we jouw e-mailadres aan de zending. Zo ontvang jij een Track & Trace en weet jij waar het pakket zich bevindt.

Dan komt het eindelijk bij jouw vriend(in)/partner/vader/moeder/opa/oma/buurman-/vrouw/collega of wie je maar wil verrassen.
Wij hopen dat de tekst op het kaartje een grote glimlach tovert op het gezicht én dat de delicatessen mogen smaken.