5 onmisbare Valentijnsdelicatessen

Binnenkort is het weer zo ver: de dag van de liefde! Maak jouw romantische borrelplank compleet met deze 5 Valentijnsdag-favorieten. Heerlijk voor een avond voor twee, maar ook heel lekker om alleen op te eten.

5 onmisbare Valentijnsdelicatessen

Brie your mine?

Onze Brie de Meaux  is een echte favoriet. Net als de Franse romantiek, biedt dit Franse kaasje iets speciaals. Doordat deze brie met rauwe koemelk wordt gemaakt, heeft hij een pittige & robuuste smaak. Onmisbaar op een lekker stokbroodje met een lekkere kaasdip. 

Kaasvlinders

Naast dat kaasvlinders verslavend lekker zijn, hebben kaasvlinders ook nog eens een mooie hartachtige vorm. De zoete en licht pikante smaak gaat erg goed samen met een goed glas rode wijn. Liefde gaat door de maag!

Rode wijn

Dat Valentijnsdag op een maandag valt, is het voor velen niet een dag om tot de bodem te drinken. Toch is het altijd lekker om te proosten op de liefde. Kwantiteit maakt dan niet uit, maar kwaliteit wel. Neem bijvoorbeeld onze Feudi 125 Primitivo del Salento: een elegante donkerrode volle wijn met intens aroma van rijpe pruimen en kersenjam.

Rode kaas

Onze Villa Rosso kaas kleurt de borrelplank in de mooiste rode kleuren. Deze heerlijke boerderijkaas is gemaakt met rode pesto, fenegriek en Italiaanse kruiden. Dit geeft de kaas een romige en toch pittige smaak. Een echte eye-catcher voor op de borrelplank!

Chocola

Valentijnsdag is er om iemand heerlijk in de watten te leggen. Ga voor nét dat beetje extra met de Choco Cookie Fudge rots. Een heerlijke & ambachtelijke chocorots met de toevoeging van fudge en cookie. Je proeft de liefde waarmee het is gemaakt.