Grilled Goat salad

1 20

Geitenkaas is een heerlijke smaakmaker in een salade. Deze variatie op de klassieke geitenkaas salade is heerlijk fris. De kaas grill je even in de oven en verdeel je over de geitenkaas.

Grilled Goat salad

Ingrediënten

  • 90 gr Chèvre Buche gerijpt of Chèvre Long Capra
  • 125 gr groene asperges
  • 1 perzik
  • 75 gr slamelange
  • 2 plakken serranoham
  • 25 gr gebrande pecannoten grof gehakt
  • 1 el honing
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 2 tl balsamico
  • peper en zout

1.Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges af. Bak de asperges in 10 minuten af onder af en toe draaien. Leg na een paar minuten de geitenkaas op bakpapier, giet hier wat honing over en plaats dit in de oven voor 5-7 minuten.

2.Verdeel de sla op een bord. Snijd de perzik in partjes, de groene asperges in stukjes en verdeel met de  serranoham over de sla.

3.Leg de warme geitenkaas op de salade en bestrooi met de noten. Breng op smaak met zout en peper.

Enjoy!