Boer’n Trifle Toetjes

4 12 uur

Wist je dat in onze winkels onze Boer’n Yoghurt® in combinatie met veel verschillende smaken te krijgen is? Met de fruitsmaken van het seizoen serveer je deze heerlijke toetjes voor bij je paasbrunch, -lunch of -diner!

Voor deze toetjes hebben wij hangop gemaakt van onze Boer’n Yoghurt®. Zelf je eigen hangop maken? Lees dan snel verder!

Boer’n Trifle Toetjes

Ingrediënten

  • Boer;n Yoghurt ®
  • 1 grote zeef
  • 1 grote kom
  • 1 theedoek

1. Plaats de zeef in de kom, maak de thee- of kaasdoek goed nat met water en wring deze uit.

2. Leg de doek in de zeef en giet hierin de Boer’n Yoghurt®. Zet deze voor 12 uur in de koelkast. Hierdoor onttrekt het vocht uit de yoghurt, wat overblijft is de stevige hangop.

3. Ga je de hangop later serveren? Schep de hangop over in een bakje en bewaar het tot aan gebruik in de koelkast.

Topping Tip

1) Sweet Mango

Benodigdheden:

Bereiding:

1. Verdeel de fruitsmaak mango over glaasjes of een kommetje en vul deze af met de hangop.
2. Snijd de mango in kleine stukjes en hak muntblaadjes van 1 takje fijn. Meng dit door elkaar en verdeel het over de toetjes.
3. Hak de amandelen grof en leg deze hierover heen. Gebruik eventueel wat muntblaadjes ter decoratie.

2) Aardbei en rabarber

Benodigdheden:

Bereiding:

1. Verdeel de fruitsmaak aardbei
en rabarber over glaasjes of een
kommetje en vul deze af met
de hangop.

2. Hak de pecannoten grof en meng deze door de granola of muesli. Verdeel dit over de toetjes.

3. Snijd de aarbeien in partjes en top het toetje hiermee mooi af!

3) Kokos & ananas

  • 200 g verse ananas in stukjes
  • 25 g pure chocola (in stukjes gehakt)
  • 25 g kokossnippers
  • roomboter
  • 1 el basterdsuiker

Bereiding:

1. Verdeel de fruitsmaak kokos en ananas over glaasjes of een kommetje en vul deze af met de hangop.
2. Verhit de boter in een koekenpan en leg hierin de stukjes ananas en bak het goudbruin. Leg deze daarna op een bordje om af te koelen.
3. Verdeel de ananas over de toetjes wanneer het is afgekoeld en top het af met de chocola en kokos.

Nieuwsbrief