4 x waarom brievenbuspakketten het beste zijn

Je kent het misschien wel: je wil iemand verassen met een heerlijk pakket. Sinds een tijdje bestaat het brievenbuspakket in Nederland. Het is eigenlijk letterlijk wat het is: een pakket door de brievenbus! Hier alle voordelen op een rij.

4 x waarom brievenbuspakketten het beste zijn

1.      Iemand hoeft niet thuis te blijven

Dit pakket wordt dus zogezegd door de brievenbus geleverd. Daarom hoef je niet iemand te vragen om thuis te blijven om het pakket te ontvangen. Dit geeft een extra verassingseffect en zorgt ervoor dat de verassing letterlijk met de deur in huis valt. Dat is leuk thuiskomen! Zet wel even jouw naam op het kaartje, zodat ze weten wie ze mogen bedanken!

2.      Een perfect kleinigheidje

De perfecte maat voor een kleinigheidje zijn onze Lekkers Door de Brievenbus of Een Brievenbus Borrel pakketten. Met een lekkere mix van zout & zoet zit er altijd iets voor iedereen in. Al onze verse & ambachtelijke producten kun je hierin terugvinden. Zelf samengesteld door de lokale ondernemer in de buurt. Zo kun je gemakkelijk een heerlijke borrel door de brievenbus versturen. Hoe leuk is dat?

 

3.      Tóch Track & Trace

Een extra voordeel is dat je toch dit pakket kan blijven tracken doormiddel van het Track & Trace. Zo kun je toch zelf op de hoogte blijven waar het pakket blijft of op welke dag de levering wordt verwacht. Dat stukje controle is toch wel heel fijn om te houden wanneer je een bestelling hebt geplaatst.

 

4.      Ook lekker voor jezelf

We spreken nu wel over een cadeaus, maar hoe leuk is het om dit pakket voor jezelf te bestellen? Laat het op een vrijdag leveren en je hebt alle benodigdheden voor bij de borrel bij elkaar! Lekker makkelijk als je na de vrijdag niet meer naar de supermarkt wil gaan en gewoon letterlijk lekker wil thuiskomen.