Filters tonen

Noten

49 resultaten

|
Sorteer op:

Alles met het “Kies & Mix” label zijn in de 3-voor-€5 aanbieding inbegrepen.
Ontdek hier het volledige Kies & Mix assortiment en combineer jouw favorieten voor een scherpe prijs.

Vers gebrande noten

Bij de Zuivelhoeve winkels worden de rauwe noten dagelijks vers gebrand. Dit geeft naast de overheerlijke geur, ook de lekkerste smaak en dat maakt onze noten zo onderscheidend. Door het zelf branden van deze noten, in de olie van de noot zelf, blijven de voedingsstoffen beter in de noot bewaard en komt de smaak beter tot zijn recht. Naast de pure smaak van onze vers gebrande noten, bieden wij ook gekruide noten aan van verschillende kruiden en specerijen.

Gezonde noten

Noten bevatten veel voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Noten zijn rijk aan gezonde en onverzadigde vetten. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die regelmatig noten eten gezonder zijn dan de mensen die geen noten eten. De gezonde vetten in de noten, prikkelen je lichaam onder andere om lichaamsvet te verbranden.

Noten kopen

Onze noten zijn te bestellen op onze webshop. Je selecteert eerst je favoriete noot om vervolgens het gewenste gewicht aan te geven. De bestelling kun je ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Daarnaast kun je ook noten kopen in onze winkels.

De noten worden ook in een aantal van onze cadeaupakketten verkocht, extra leuk om te geven in combinatie met onze kaas en onze andere specialiteiten. Wij hebben een uitgebreid noten assortiment in onze winkels en online. Denk hierbij aan walnoten, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, amandelen, maar ook verschillende notenmixen vind je in ons assortiment. De verhoudingen van deze notenmix worden zeer selectief samengesteld om de combinatie van diverse noten met bijvoorbeeld rozijnen extra smakelijk te maken. Onze noten zijn verkrijgbaar is allerlei soorten en maten. Gaat jou voorkeur uit naar ongebrande of geroosterde noten? Of een gezouten of ongezouten variant? Bij ons is alles mogelijk.