Filters tonen

Fuet

7 resultaten

|
Sorteer op:

Spaanse fuet

De Spaanse fuet is een klassieke slanke salami uit Spanje, deze worden gemaakt door verschillende Spaanse producenten. De Spaanse fuet is lekker krachtig van smaak en valt onder de droge worsten. Het wordt gemaakt van mager varkensvlees, zwarte peper, knoflook, kruidnagel en koriander. Tijdens het droogproces verliest de worst 35% vocht en komt de gepeperde, licht zoete smaak nog meer tot zijn recht.

Fuet worst kopen

Chorizo is waarschijnlijk de meest bekende worst van Spanje. De worst met de opvallende intens rode kleur is zowel nationaal als internationaal zeer populair. De worst krijgt zijn kleur en smaak van het gerookte paprika poeder (Pimenton) wat in Spanje als nationaal kruid kan worden gezien. Daarnaast is de neutralere Fuet, wat letterlijk ‘zweep’ een nationaal gemeengoed. Bij ons in de winkel verkopen wij diverse soorten fuet worsten. Deze worsten worden op smaak gebracht met veelal alleen knoflook en wijn. Maar wij verkopen ook andere varianten: naturel, peper en knoflook. Met onze jarenlange kennis op het gebied van worst weten wij een hoogwaardige kwaliteit te selecteren. De lekkerste worsten voor op de borrelplank of gewoon als tussendoortje uit het vuistje.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel. Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.