Subliem 35+ | Extra Belegen
Noord-Hollandse 35+ | Extra Belegen

Vanaf: 5.94incl. BTW

In mijn winkelwagen Voeg toeg aan offerte

Noord-Hollandse 35+ | Extra Belegen

Vanaf: 5.94incl. BTW - 350 gram

Wissen
  • Verzending vanuit lokale winkel
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
Zakelijk of grote hoeveelheden?
Toevoegen aan offerte

Deze 35+ extra belegen kaas is licht pikant en vol van smaak. Deze kaas is minder vet en daardoor erg geschikt voor iedereen die wat meer op de lijn wil letten.

  • Bereidingswijze Gepasteuriseerd
  • Familie Koe

Afhankelijk van jouw bestel locatie ontvang je één van de onderstaande kazen. Beide kazen bevatten dezelfde bereidingswijze en overheerlijke smaak.

Subliem 35+ Extra Belegen

Deze 35+ extra belegen kaas is licht pikant en vol van smaak. Deze kaas is minder vet en daardoor erg geschikt voor iedereen die wat meer op de lijn wil letten. De extra belegen kaas heeft een rijpingstijd van 6 tot 10 maanden, waarin de kaas onder de beste omstandigheden de tijd krijgt om te rijpen en een heerlijke smaak te ontwikkelen. Onze Zuivelhoeve Subliem kazen worden op traditionele wijze gemaakt in de groenste kaasmakerij ter wereld. Voor de Zuivelhoeve Subliem kazen gebruiken we alleen echte weidemelk. Dit is melk afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minstens 6 uur per dag in de wei lopen. Zo is onze kaas niet alleen lekker, maar ook heel eerlijk en duurzaam. Als je weet wat je eet, proef je meer!

B.O.B. 35+ Extra Belegen

Deze B.O.B. 35+ extra belegen kaas is licht pikant en vol van smaak. Deze kaas is minder vet en daardoor erg geschikt voor iedereen die wat meer op de lijn wil letten. De extra belegen kaas heeft een rijpingstijd van 6 tot 10 maanden, waarin de kaas onder de beste omstandigheden de tijd krijgt om te rijpen en een heerlijke smaak te ontwikkelen. Al meer dan 100 jaar wordt in Lutjewinkel de beste melk verwerkt tot de allerlekkerste kaas. De B.O.B. kaas is kaas met een Beschermde Oorsprongs Benaming. In het geval van de B.O.B. Zacht gerijpt houdt dit in dat de kaas bereid wordt met 100% Noord-Hollandse weidemelk en dat de kaas op ambachtelijke wijze gemaakt wordt in Lutjewinkel. Wist je al dat deze B.O.B. kaas het laagst toegevoegde zoutgehalte heeft van alle Hollandse kazen? Niet alleen lekker, maar ook erg gezond!

Soort

Melksoort

Koe

Melkbereiding

Gepasteuriseerd

Vetgehalte

35+

Lactosevrij

Ja

Glutenvrij

Ja

Eetbare korst

Nee

Biologisch

Nee

Vegetarisch

Nee

Gewicht kaas

350 gram, 500 gram, 750 gram, 1 kilo

Smaaksterkte

Pikant

Allergenen

Koemelk

Bewaarvoorschrift

Droog en gekoeld bewaren (7 graden celsius)

Bereidingswijze

Gepasteuriseerd

Familie

Koe

Benieuwd naar ons gehele 35+ kaas assortiment?

Klik hier

Zuivelhoeve Subliem

Bij onze Subliem kazen staat kwaliteit boven alles. Onze koeien grazen zoveel mogelijk buiten en daardoor smaakt onze kaas nog lekkerder. Van deze duurzame weidemelk maken we op traditionele wijze kaas; zo roeren we de wrongel nog met de hand.

Lees verder
Nieuwsbrief