Kaasproeverij van eigen bodem

20.00 incl. BTW

Toevoegen aan winkelwagen Voeg toeg aan offerte

Kaasproeverij van eigen bodem

20.00 incl. BTW

Let op! Dit product is alleen af te halen in de winkel.

ik plaats dit nu even op mijn rechterscherm zodat ik sneller kan vergelijken

ik plaats dit nu even op mijn rechterscherm zodat ik sneller kan vergelijken

 • Verzending vanuit lokale winkel
 • Levertijd: 2-3 werkdagen
Zakelijk of grote hoeveelheden?
Toevoegen aan offerte

Proef de trots van eigen bodem tijdens door middel van een heerlijke kaasproeverij. De lokale kaasexpert vertelt je alles over de verschillende kazen in deze box. De box bevat 5 kaasjes van eigen bodem en een lekkere bijpassende kaasdip.

  Proef de trots van eigen bodem tijdens door middel van een heerlijke kaasproeverij. De lokale kaasexpert vertelt je alles over de verschillende kazen in deze box. De box bevat 5 kaasjes van eigen bodem en een lekkere bijpassende kaasdip.

  Voorbeeld van een mogelijke inhoud is:
  Ossekop
  Le petit Doruvael
  Kaas van eigen koeien
  Twentse bunkerkaas
  Brabants blauw
  Kaasdip dadel & balsamico

  Let op: De inhoud van de proeverij wordt door de lokale ondernemer samengesteld op basis van seizoen en beschikbaarheid.
  De box is geschikt voor 4 tot 6 personen en is alleen af te halen in de winkel. Speciale wensen? Dit kan altijd in overleg met jouw lokale Zuivelhoeve winkel.

  20/01/2022

  "Perfecte levering alleen bij gratis verzending een minimaal bedrag van 15 euro vindt ikzelf iets te hoog ,maar verder top product!!!!!!!!"

  20/01/2022

  "Snelle levering, goed product"

  20/01/2022

  "Top@"

  20/01/2022

  "Alles lag netjes klaar, prima in orde. Producten waren heerlijk."

  20/01/2022

  "Fijne winkel, vriendelijk personeel en geven goed advies als je voor een feestje of verjaardag iets wil bestellen. De tapas planken worden mooi opgemaakt en erg overheerlijk."

  20/01/2022

  "Beste, prima verzorgd. Goede prijs voor kwaliteit en hoeveelheid"

  16/01/2022

  "Wegens door slechte weersomstandigheden mijn gebtuikelijke adres niet kunnen bereiken en hier mijn doorgaans favoriete kazen en nootjes gekocht voor de feestdagen. Kazen zijn smakeloos. Cashewnoten niet vers en veel te donker gebrand. Pinda's kogelhard en daar heb ik een kies op gebroken. Kortom, zoek liever een beter adres want dit is echt zonde van het geld."

  14/01/2022

  "Ik had een pakket online besteld bij de zuivelhoeve en aangegeven dat ik dit bij de zuivelhoeve in Glanerbrug zou ophalen. Toen ik daar kwam was de bestelling niet doorgekomen in Glanerbrug. Gelukkig hebben ze dat goed op gepakt en meteen een pakket voor mij samengesteld en ik heb er nog een gratis stukje brie bij gekregen. Wat een service!!"

  13/01/2022

  "De ontvanger wist niet van wie het pakketje was, omdat de geschreven tekst er niet was bijgevoegd. Via de website had ik een tekst geschreven, maar daar is niets mee gedaan."

  13/01/2022

  "Lastig om dit te beoordelen, het pakket is namelijk niet bezorgd. Dit ligt overigens niet aan de zuivelhoeve, ik heb een bewijs van verzending van jullie ontvangen."

  13/01/2022

  "Geen fijne ervaring Als Je een pakketje besteld voor de feestdagen 1 dag van te voren dan ga je er vanuit dan het vers is. De noten waren allemaal slof."

  13/01/2022

  "We hadden op de site een super leuk pakket gevonden voor onze collega die afscheid nam. We hebben het pakket bij haar thuis laten bezorgen maar toen we de foto kregen als bedankje bleek dat alle producten in een doos gestopt (gegooid) waren. Geen leuk pakketje dus. Een grote teleurstelling voor de regelaars."

  11/01/2022

  "Voor de online kerstborrel hebben we borrelpakketjes in de brievenbus laten bezorgen bij het hele team. Perfecte kwaliteit en overheerlijk!"

  10/01/2022

  "Bestelling gedaan via de webshop dit was eerst mis gegaan en vervolgens helemaal top opgelost ! Heerlijke producten.. erg tevreden"

  10/01/2022

  "Voor onze kerstpakketten hebben wij wederom gekozen om deze te laten verzorgen door Zuivelhoeve Meppel. Er werd goed meegedacht met onze specifieke verzoeken, snel geleverd en alle medewerkers hebben genoten van de heerlijke producten. Top kwaliteit!"

  08/01/2022

  "Twee stukken van de gesealde kaas zijn beschimmeld Do I need to say more"

  08/01/2022

  "Mijn vriendin en ik zijn zeker zeer tevreden! Snelle service en vriendelijke medewerkers!"

  08/01/2022

  "Pakket besteld en verzonden, met een persoonlijke bevestiging! Top!"

  06/01/2022

  "Het pakket kwam veel te laat aan . Wat ik erg jammer vond. Wel contact gehad met de winkel gaven aan dat het te maken had met drukte van pakketbezorgers. Ook was het niet een brievenbuspakket maar zat het in een grote doos."

  06/01/2022

  "Porties van de producten mag wat groter."

  06/01/2022

  "Niet alle lokale Zuivelhoeve winkels zijn meer aangesloten bij de algemene online Zuivelhoeve webshop. Dus na het online bestellen blijft je bestelling dan liggen. Het is handiger om direct contact op te nemen met jouw winkel, dan komt het wel dik in orde. Helaas zijn de systemen nog niet sluitend."

  06/01/2022

  "De Zuivelhoeve doet zijn naam eer aan! Het pakket dat we gekozen hebben was heerlijk en er werd zelfs nog gebeld aangezien de pindakaas niet leverbaar was. Samen gekeken naar alternatieven. Kortom een aanrader!"

  06/01/2022

  "Netjes verpakt, en werd persoonlijk thuis bezorgt."

  06/01/2022

  "Prima geregeld"

  06/01/2022

  "Als cadeau een borrelpakket verstuurd. Op tijd geleverd en kaartje erbij. De ontvanger was er eigenlijk mee."

  Benieuwd naar ons gehele kaasplank assortiment?

  Klik hier

  Cadeaupakketten

  Diane Roerink laat je in deze video de Zuivelhoeve cadeaupakketten mogelijkheden zien.

  Bekijk de video
  Nieuwsbrief