Filters tonen

Borrelmoment

62 resultaten

|
Sorteer op:

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zomaar: je kunt altijd iedereen blij maken met een lekker borrelmoment. Ontdek al onze borrel-bestsellers hier op een rij.

 

Borrelplank

Een borrelplank is de perfecte manier om van alles wat te proberen. Van zoete roomkaaspepers tot ziltige brokkelkaas: hiermee maak je iedereen erg blij. Onze kenners hebben al winnende combinaties tot een heuse borrelplank weten te betoveren. Zo zijn sommige planken al voorzien van de lekkerste combinaties kaas, vleeswaren, dips & tapas.
Liever zelf creatief bezig zijn? Dan kun je ook jouw eigen borrelplank samenstellen. Kies gemakkelijk welke grootte perfect is voor jouw avond en vink online alles aan wat je hierin wilt. De winkelier zal alle verse producten verzamelen en afsnijden. Voor jou is het dan alleen een kwestie van op tafel zetten. Erg handig: daarna hoef je niet meer af te wassen. Ook zijn de groottes perfect en zit je nooit met een overschot nadien.

Kaasproeverij aan huis

Proef de trots van eigen bodem tijdens door middel van een heerlijke kaasproeverij. De lokale kaasexpert vertelt je alles over de verschillende kazen in deze box. De box bevat 5 kaasjes van eigen bodem en een lekkere bijpassende kaasdip. De lokale winkelier stelt deze box zelf samen. Heb je speciale verzoekjes? We nemen deze natuurlijk graag mee! Deze kun je gemakkelijk doorgeven tijdens het bestellen.

Kaasplank

Wat is er nu lekkerder dan kaas? Meer kazen! Onze verassende kaasplankjes zijn beschikbaar voor 2 of 4 personen en bestaan uit de lekkerste kazen en een fantastisch lekkere dip die hier erg goed bij past. De lokale winkelier stelt deze zelf samen, maar een eigen invulling is natuurlijk altijd mogelijk. Laat je verassen door combinaties en ontdek hoe lekker sommige kazen zijn die je misschien zelf nooit had uitgekozen. Een echte ontdekkingstocht op de kaasplank.