Filters tonen

Borrelmoment

62 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelmoment

Een borrelmoment is een fijne gelegenheid om te genieten van lekkernijen en gezelligheid. Bij Zuivelhoeve weten we maar al te goed dat een borrelmoment om de juiste ingrediënten vraagt. Daarom bieden we verschillende borrelboxen en -planken voor jouw moment van ontspanning. Wij hebben voor elke smaak iets in petto.

Verschillende borrelboxen en -planken

Voor elk borrelmoment hebben wij de perfecte optie. Of je nu verlangt naar de zonnige smaken van Spanje, de verfrissing van een bier borrelbox, of liever voor een zoete box gaat: wij hebben voor elke smaak en gelegenheid iets te bieden.

Met onze Spaanse borrelbox breng je bijvoorbeeld de mediterrane zon op tafel met heerlijke delicatessen. Vier je liever een Hollandse vrijdagmiddagborrel? Ook daarvoor hebben wij speciale borrelboxen, die die gezellige sfeer naar je huis of kantoor brengen. Voor de echte kaasliefhebbers hebben we kaasplankjes, die naar wens kunnen worden samengesteld. En voor de zoetekauwen hebben we heuse zoete planken, die je verwennen met heerlijke zoetigheden.

Zelf samenstellen

Wat is er nu leuker dan je eigen borrelplank samenstellen? Kies de grootte die perfect is voor jouw borrelmoment en selecteer online de producten die je wilt opnemen. De lokale winkelier zal alle verse producten verzamelen en afsnijden, zodat het voor jou alleen een kwestie is van op tafel zetten. Handig, toch? Zo weet jij zeker dat je alles lekker vindt wat op tafel komt. En het beste is dat je nadien niet met een berg afwas zit.

Wanneer borrelmoment?

Een borrelmoment kan altijd en overal! Laat de drukte van het dagelijkse leven even achter je en creëer een fijne, ontspannen sfeer waarin je kunt genieten van de heerlijke borrelproducten van Zuivelhoeve. Denk aan een gezellige avond, waarbij je echt de tijd kunt nemen om te proeven en te delen. Of een lekker luie zondagmiddag die in het teken staat van ontspanning. En tijdelijks een feestelijke gelegenheid kunnen onze borrelpakketten een smaakvolle aanvulling zijn op de festiviteiten, waarbij iedereen samenkomt om te vieren.

Welk borrelmoment je ook kiest, onze borrelproducten zijn er om van te genieten. Aarzel dus niet om je borrelmomentje speciaal te maken met de lekkernijen van Zuivelhoeve.

Borrelpakket bestellen

Kies voor een borrelpakket van Zuivelhoeve en maak jouw borrelmoment onvergetelijk. Met tientallen verschillende pakketten om uit te kiezen, vind je ongetwijfeld iets dat past bij jouw smaak en gelegenheid. Bovendien bieden we gratis verzending aan bij besteding van € 35,- of meer. Maak van je volgende borrelmoment een smaakvolle ervaring met vrienden of familie. Bestel nu en ontdek de heerlijke smaken van Zuivelhoeve!