Filters tonen

Pesto kaas

2 resultaten

|
Sorteer op:

Bij Zuivelhoeve hebben we een ruim assortiment aan kruidenkazen, waarin onze pesto kaas zeker niet mag ontbreken. Pesto kaas kennen we in twee soorten: groene pesto kaas en rode pesto kaas. Het maken van deze twee soorten kaas gaat op vergelijkbare wijze. Bij het maken van pesto kaas wordt het mengsel van pesto en kruiden aan de wrongel toegevoegd. Dat zorgt ervoor dat de smaken volledig in de kaas trekken. Vervolgens krijgt de pesto kaas acht weken de tijd om te rijpen. Daarna ligt de pesto kaas bij ons in de winkel.

(H)eerlijke kaas

Onze pesto kazen worden gemaakt op Kaasboerderij Verweij in Polsbroek. In dit familiebedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. De ruim 400 melkkoeien van de familie Verweij lopen zodra het kan lekker in de wei. In de moderne kaasmakerij worden allerlei soorten (kruiden)kazen gemaakt. De missie van Kaasboerderij Verweij is om echte, lekkere kaas van de boerderij maken. En dat is ze zeker gelukt!

Groene pesto kaas

Groene pesto kaas wordt gemaakt met groene pesto, pijnboompitten en fenegriek. Onze groene pesto kaas is smeuïg en kruidig van smaak. Door zijn opvallende groene kleur misstaat de groene pesto kaas zeker niet op een kaasplank. Ook erg geschikt om een kaassaus mee te maken, heerlijk bij pastagerechten.

Rode pesto kaas

Rode pesto kaas wordt gemaakt met rode pesto, fenegriekzaadjes en Italiaanse kruiden. Onze rode pesto kaas is smeuïg van smaak, met een heerlijk Italiaans tintje. Ook de rode pesto kaas is een echte eyecatcher voor op een kaasplank. Daarnaast is de rode pesto kaas ook erg lekker in een (Italiaanse) maaltijdsalade.

Kruidenkaas

Bij Zuivelhoeve hebben we diverse soorten kruidenkazen in ons assortiment. Naast de rode pesto kaas en groene pesto kaas hebben we ook heerlijke komijnekaas, fenegriek kaas en nog vele andere soorten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Wil je deze bijzondere pesto kaas eens proeven? Breng een bezoekje aan één van onze Zuivelhoeve winkels of bestel gemakkelijk een stuk in onze webshop!