Filters tonen

Extra belegen kaas

3 resultaten

|
Sorteer op:

Extra belegen kaas heeft een overdadige en licht pittige smaak, ook wel een kaas met klasse genoemd. Een extra belegen kaas is waar jong en oud elkaar ontmoeten en heeft een rijpingsperiode van 7 tot 8 maanden. Daar de juiste temperatuur en luchtvochtigheid, komt de kaas op smaak met behoud dan zijn natuurlijke romigheid. Een extra belegen kaas bevat diverse mineralen en vitamine A, B en D. Ook is een extra belegen kaas rijk aan eiwitten, al deze bouwstoffen hebben een positief effect op het lichaam. Onze extra belegen kaas is vrij van gluten en is lactosevrij.

Extra belegen kaas kopen

Wij hebben een divers Extra Belegen kaas assortiment, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Wij verkopen onder andere Goudse en Noord-Hollandse extra belegen kaas maar ook overheerlijke boerderij- en boeren extra belegen kaas.

Waar kun je extra belegen kaas voor gebruiken?

Extra belegen kaas is steviger dan andere kazen, wanneer je daarvan houdt is het erg lekker voor op de boterham of cracker. Ook wordt extra belegen kaas vaak gebruik om mee te kopen bijvoorbeeld in fondue gerechten. De extra belegen kaas in blokjes gesneden is ook smaakvol voor bij de borrel. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de extra belegen kaas met kruiden.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Kom je liever eerst de extra belegen kaas proeven in één van onze Zuivelhoeve winkels? Onze ondernemers helpen je heel graag met het geven van advies. Kijk hier voor jouw dichtstbijzijnde Zuivelhoeve.