Met Pasen eet je de lekkerste kazen

De lekkerste kazen eet je bij Zuivelhoeve. Wij hebben veel ideeën als het gaat om welke kazen je kan combineren met.

Met Pasen eet je de lekkerste kazen

Tynjetaler

De Tynjetaler is een unieke bolle kaas met grote gaten, iets zoet, licht pikant, smeuïg en verrassend! De kaas wordt gemaakt op kaasboerderij De Gelder in Tijnje. Naast dat deze kaas erg goed smaakt op een kaasplankje, is deze ook goed te gebruiken in een Hollandse kaasfondue.

Le campagnier

Romiger vind je een kaas bijna niet. Deze roodflora kaas uit de Franse Alpen is mild en toch rijk van smaak. Je kan zeker zeggen dat dit een allemansvriend is! Nieuw in het assortiment en nu al niet meer weg te denken bij Zuivelhoeve.

Korenbloem bio

De Korenbloem bio is een blauwaderkaas afkomstig uit Denemarken;. De kaas wordt gemaakt in het noorden van Jutland. Voor de bereiding wordt gepasteuriseerde koemelk gebruikt, wat zorgt voor een romige, stevige kaas met de volle smaak van blauwader.

La Bouyguette

De La Bouyguette is een verfijnde Franse geitenkaas die op unieke wijze bereid wordt van rauwe geitenmelk. De vorm maakt de kaas uniek, doordat deze handmatig in een doek wordt gegoten. La Bouyguette heeft een zachte korst en is heerlijk romig en mild van smaak.