Honey goat met kaki & groene asperges

4-8 10 minuten

Heerlijke honey goat met kaki en groene asperges als verrassend hapje, tussendoortje of voor bij een tapasavond met vrienden!

Honey goat met kaki & groene asperges

Ingrediënten

  • 200 gram verse geitenkaas met honing
  • 16 groene aspergetips
  • 1 kakifruit
  • 2 el honing
  • Zout

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd het stokbrood in plakken van
    1 cm en besprenkel deze met olijfolie.
    Toast het brood licht krokant in de
    oven voor ongeveer 5 minuten.
  3. Bak de groene aspergetips beetgaar
    in olijfolie en zout de asperges
    licht. Snijd ondertussen de kaki in
    halve maantjes.
  4. Verdeel de verse geitenkaas over de
    toast en besprenkel het met honing.
    Plaats de geitenkaas voor een paar
    minuten in de oven, zodat de kaas
    wat zachter wordt.
  5. Maak de toast af met aspergetips
    en een plakje kakifruit.