Filters tonen

Bierpakket

8 resultaten

|
Sorteer op:

Zuivelhoeve bierpakket

De afgelopen jaren is de populariteit van het bierpakket steeds meer toegenomen. Door de grote keuze aan biertjes in combinatie met wat andere heerlijke delicatessen is dat ook niet gek. Wil je zeker weten dat je goed zit? Dan geef je gewoon een heerlijk en soms ook persoonlijk bierpakket cadeau!

Wat is een bierpakket?

De precieze betekenis van het woord bierpakket kan je waarschijnlijk zelf ook al wel raden, toch is een bierpakket niet altijd hetzelfde. Welke invulling je aan het pakket geeft is namelijk helemaal aan jou. De pakketten zijn in vele verschillende vormen te vinden, niet alleen op het gebied van uiterlijk, maar ook inhoudelijk kunnen de pakketten enorm van elkaar verschillen.

Bierpakket cadeau

De meeste bierpakketten worden als cadeau gekocht. Dat is ook niet gek: het is vaak ook een groot succes. Na ruim 40 jaar ervaring en expertise in dit veld weten wij de beste samenstellingen bij elk biertje te vinden. Het bier is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van het pakket, waarna het bier pakket zal worden aangevuld met een passend kaasje, worstje of een andere lekkere vorm van tappas. Afgetopt met een mooie verpakking en een handgeschreven kaartje maken wij dit ambachtelijk samengestelde pakket tot een prachtig cadeau.

Bierpakket bezorgen

Ook op de momenten dat je helaas niet fysiek aanwezig kan zijn bij het overhandigen van je cadeau heeft Zuivelhoeve de oplossing. Er is namelijk de mogelijkheid om het bierpakket te laten bezorgen. Een kleine moeite, maar vooral een leuk gebaar!

Zelf samenstellen

Onze bestsellers hebben wij als standaardpakket op de website staan maar je kan natuurlijk ook helemaal zelf jouw eigen pakket samenstellen. Door jouw producten los te selecteren in de webshop in combinatie met jouw favoriete bier weten wij precies welk pakket jij voor ogen hebt. Zo maak je van jouw pakket ook écht jouw pakket! Wil je toch iets meer begeleiding? Neem contact met ons op en we stellen het pakket graag met je samen.