Filters tonen

Bier pakket

6 resultaten

|
Sorteer op:

Zuivelhoeve Bier Pakket

Met Zuivelhoeve-bierpakketten zijn zelfs kleinigheidjes een groots gebaar. Deze pakketten worden de laatste jaren steeds populairder. Door de grote keuze aan biertjes en andere producten is dat ook niet raar, want je kunt er ook echt jouw pakket van maken!

Wat is een bierpakket?

Een bierpakket is een mooi doosje of kistje met een paar prachtige biertjes. Voor de liefhebber zijn de bierpakketten in veel verschillende vormen te vinden. Zo spelen we graag met de seizoenen mee of bieden wij Belgische bierpakketten aan. Een bierpakket herken je door de mooie invulling, maar ook het mooie uiterlijk waarmee het cadeau sowieso in de smaak valt!

Bier Cadeau

De meeste bierpakketten worden als cadeau gekocht. Dat is ook niet gek: het is vaak ook een groot succes. Na ruim 40 jaar ervaring en expertise in dit veld weten wij de beste samenstellingen bij elk biertje te vinden. Het bier voert de hoofdtoon, waarna wij het perfecte kaasje, worstje of tapassoort erbij kunnen vinden. Met een mooie verpakking & handgeschreven kaartje maken wij dit ambachtelijk samengestelde pakket tot een prachtig cadeau.

Bierassortiment

Bij de Zuivelhoeve bieden wij een ruim assortiment kwaliteitsbiertjes aan. Zo hebben wij unieke biertjes uit de streek of internationaal geroemde klassiekers.
Naast de bieren, zijn ook de kennis en kunde van onze ondernemers een pré. Zo hebben maar liefst twee winkels een podiumplek overwonnen in de Nationale Competities Nederlands Beste Foodspecialist Speciaal Bieren. Dit enthousiasme vertalen wij natuurlijk graag naar jouw pakket.

Kaas & bierpakket

Naast een diep bierassortiment, hebben wij als kaasspecialist ook een prachtige range aan kazen. Een pilsje vullen wij vaak aan met een lekkere & kruidige brokkelkaas, waarbij een speciaal biertje perfect bij een St. Bernardus kaasje past. Dit zijn enkel voorbeelden want er zijn natuurlijk eindeloze combinaties te maken. Jouw ondernemer in de buurt helpt jou hier graag in verder.

Zelf samenstellen

Onze bestsellers hebben wij als standaardpakket op de website staan maar je kan natuurlijk ook helemaal zelf jouw eigen pakket samenstellen. Door jouw producten los te selecteren in de webshop in combinatie met jouw favoriete bier weten wij precies welk pakket jij voor ogen hebt. Zo maak je van jouw pakket ook écht jouw pakket! Wil je toch iets meer begeleiding? Neem contact met ons op en we stellen het pakket graag met je samen.