Boeren Karnemelk
Boeren Karnemelk

2.50 incl. BTW

Toevoegen aan winkelwagen Voeg toeg aan offerte

Boeren Karnemelk

2.50 incl. BTW

Let op! Dit product is alleen af te halen in de winkel.

  • Verzending vanuit lokale winkel
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
Zakelijk op factuur bestellen?
Toevoegen aan offerte

Heerlijke traditionele boeren karnemelk, laag in vet en vol van smaak.

Heerlijke traditionele karnemelk, laag in vet en vol van smaak. Het wordt dagelijks met liefde en aandacht bereid op de boerderij. De karnemelk bevat 3,6 gram lactose per 100 gram. Dit is minder dan in melk, dat ongeveer 4,6 gram lactose per 100 gram bevat. Dit is gunstig voor mensen die lactose niet goed kunnen verdragen.

Smaaksterkte

Melk

Allergenen

Melk

Bewaarvoorschrift

Gekoeld bewaren (max. 7°C) en na openen beperkt houdbaar.

22/04/2024

"Zoals op website omschreven met ruimte voor persoonlijke aanpassing. Top"

22/04/2024

"Heb voor het eerst bij jullie besteld , en het smaakt lekker"

22/04/2024

"Brievenbuspakket besteld als kado voor een jarige met een specifieke leverdatum. Jammer dat er pas op de dag dat er geleverd zou worden een pakketje werd verstuurd. En dit pas nadat ik heb gebeld omdat ik maar geen track en trace kreeg. Vervolgens zou ik die middag teruggebeld worden en gebeurde dat dus niet… wel kreeg ik toen ineens bericht in de mail dat er pakketje was aangeboden bij post.nl. Kennelijk waren ze mijn bestelling vergeten?"

22/04/2024

"Brievenbus pakketje besteld voor verjaardag van mijn broer. Was niet aangekomen dus na weekeind gebeld naar zuivelhoeve alkmaar Daar keken ze het na en postnl was het niet gelukt de afgesproken datum te bezorgen. Ze hebben het in de gaten gehouden en toen ze zagen via track en tracé dat het bezorgd zou worden ben ik gebeld om te informeren of het goed was gegaan dat was gelukt en t pakket zag er smakelijk uit .probleem was post nl"

22/04/2024

"Wel werden er minder dingen in het pakket gestopt als dat er op de website stonden. Ik kreeg van beide een foto als bedankje en bij beide zaten er 2 dingen niet in wat wel op de foto stonden. Wellicht dat de stukjes kaas groter waren, echter eigenlijk vind ik dit niet kunnen. Ook werd het pakket later afgeleverd dan ik aangegeven had. Ik had aangegeven op zaterdag te bezorgen omdat ik wist dat ze dan thuis waren, maar het werd pas maandags geleverd. Gelukkig waren ze wel thuis."

22/04/2024

"Ik ben super aardig en snel geholpen."

22/04/2024

"Ik had besteld voor mijn verjaardag en alles was naar wens een goede kwaliteit en service."

22/04/2024

"Zo jammer dat er geen track en tracé code was. Gebeld. Eigenaar bezorgde het pakketje zelf? Via via te weten gekomen dat het pakketje bezorgd was. Er staat dat je een kaartje mee kunt sturen. Is bij deze vestiging gewoon een sticker geplakt op het stuk kaas. Volgende keer weer gewoon bestellen waar ik altijd bestel. Krijg je netjes een track en trace code en er zit een klein kaartje bij die evt bewaard kan worden."

21/04/2024

"Zulke leuke reacties van de ontvangers van de pakketjes!"

18/04/2024

"Ik had ook een pakketje besteld om te laten bezorgen op 16-4-24. Nu blijkt dat het pas op de 19-4-24 geleverd wordt. Je boekt een datum om iets te laten leveren en nu blijkt dat men dat niet waar kunnen maken. Als dit al vaker gebeurd dan zou je zeggen als bedrijf zijnde, ik zoek een ander bedrijf die daar wel aan kan houden aan een afleverings datum."

16/04/2024

"Ik had n brievenbus pakket voor mijn jarige zoon besteld.maar dat heeft heel wat werk gegeven om t uiteindelijk te krijgen maar liefst 5 dagen. De fout lag bij post nl. Maar goed daar schiet ik niets mee op.ik ging er vanuit dat t goed bezorgd werd. Dus nu geen zuivelboeren voor mij.het vertrouwen is weg."

15/04/2024

"Pakketjes kwamen op tijd binnen."

15/04/2024

"Jullie winkel (Maassluis) is erg mooi en ook het aanbod uitgebreid. Helaas de kaasfondue pakketten die jullie in de webshop aanbieden zijn nergens te bekennen in de winkel. En de mevrouw die ons hielp wist er ook niets van. Toch besteld en afgehaald. Echter geen doos erbij. Alles los in tas en nergens stond op wat het is. Jammer om zo kado te moeten doen. Ook de vriendelijkheid van mevrouw achter de toonbank laat te wensen over ( en dat is nog zwak uitgedrukt)"

15/04/2024

"Ik heb de plank naar een collega gestuurd. Die was blij verrast en vond het een hele rijkelijk en smakelijke plank."

15/04/2024

"Zuivelhoeve Oosterhout, heeft mij goed geholpen met vragen over de bezorging. Uiteindelijk hebben we kunnen regelen dat ik het op kon halen in winkel. Alles stond netjes klaar en ik ben vriendelijk en snel geholpen. Top service."

15/04/2024

"Blij met de service van de Zuivelhoeve winkel in Enschede-Zuid. Lekkere producten en snel geleverd. Persoonlijke benadering."

11/04/2024

"Super goed verzorgd en levering op tijd"

11/04/2024

"Pakket besteld maar dat is nooit aangekomen. Vervolgens is het heel netjes opgepakt. Want hoewel de Zuivelhoeve Haarlem de levering niet in de hand heeft, hebben ze na enig overleg het pakket opnieuw verzonden. Daar gaat ook mijn volgende cadeau besteld worden!"

10/04/2024

"Geweldige service, de lekkerste kazen!!"

09/04/2024

"Wat een prachtzaak."

09/04/2024

"Het was een heerlijk paaspakket, alleen jammer dat er 1 nooit ontvangen is."

09/04/2024

"Mooi pakket ontvangen met alleen maar heerlijke producten."

09/04/2024

"Leuke pakketten met mooie producten. Mijn vader was er erg blij mee."

09/04/2024

"leuke pakketen, jammer dat het niet in een andere verpakking wordt opgestuurd zodat je de doos als cadeau kunt geven,"

09/04/2024

"De doosjes pinda's waren open gegaan en lagen door de doos, alles was daardoor vet. Meteen gebeld. Niet even sorry aan de telefoon. Gelijk geïrriteerde reactie op Post NL dat ze met alles smijten waardoor dat gebeurd. Niks geen verantwoordelijkheid dat ze het zelf ook best wat beter kunnen verpakken. Er is mij beloofd nieuwe doosjes pinda's opgestuurd te krijgen. Heb niks meer gehoord en ook niks gekregen. Erg jammer"

Benieuwd naar ons gehele zuivel assortiment?

Klik hier

Zuivel van de Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve is in 1981 begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij en is in bijna 40 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten.

Lees verder