Zuivelhoeve Winkels valt in de prijzen bij de Nationale Competities Beste Foodspecialiteiten 2023

Wekenlang hebben gepassioneerde ondernemers uit heel Nederland hun liefde voor eten en vakmanschap in de strijd gegooid tijdens de Nationale Competitie Foodspecialiteiten 2023. De winnaars van deze zenuwslopende competitie werden gisteravond bekend gemaakt tijdens een viering van het 25-jarig bestaan van de Certificering onder leiding van Gaston Starreveld.

https://winkels.zuivelhoeve.nl/app/uploads/2023/06/Foto-Luuk-en-Mark.png

Competitie

Tijdens de competitie strijden winkels voor een titel in de volgende categorieën:

  • Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel
  • Nederlands Beste Foodspecialist Kaas
  • Nederlands Beste Foodspecialist Noten

Na een spannende voorselectie in april zijn er in totaal elf finalisten genomineerd. Van de 11 genomineerden in verschillende categorieën heeft de Zuivelhoeve twee plaatsen in de finale weten te bemachtigen. Zuivelhoeve Heerenveen werd genomineerd voor de titel “Beste Foodspecialistenwinkel 2023”, en Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp uit Egmond aan den Hoef maakte kans in de categorie “Foodspecialist Noten 2023”. Beiden nominaties zijn een erkenning van de kwaliteit, inzet en het harde werk van de teams achter deze winkels.

Diane Roerink, oprichtster Zuivelhoeve Winkelbedrijven: “Wij zijn ontzettend trots dat onze franchisers genomineerd zijn. Certificeren in de Nationale Competitie betekent dat je als ondernemer jezelf wilt uitdagen en in je vakgebied wilt excelleren. Dat je vervolgens bij de besten van Nederland behoort is al een overwinning op zich”. De finalisten zijn op diverse aspecten beoordeeld, waaronder klantvriendelijkheid, voedselveiligheid, winkeluitstraling en de oprechte passie die de winkeliers uitdragen. Deze beoordelingen zijn niet alleen uitgevoerd door een vakjury, maar ook door verschillende mysteryshoppers.

Zuivelhoeve Heerenveen

Mark en Vanessa, eigenaren van Zuivelhoeve Heerenveen, zijn heel trots de vierde plek voor de beste Nederlandse speciaalzaak 2023 in de wacht te hebben gesleept. Deze prijs kwam op een bijzonder moment, aangezien hun winkel dit jaar haar vijfjarig bestaan viert. Voor Mark en Vanessa voelt deze mooie vierde plek als de kers op de taart voor dit prachtige jubileum.

Foodspecialiteiten 2023 Zuivelhoeve Heerenveen

Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef

Ook Luuk uit Egmond aan de Hoef kon zijn geluk niet op toen hij te horen kreeg dat zijn winkel de derde plek heeft bemachtigd. Eigenaar Luuk : “Wat ons speciaal maakt is dat wij een breed en diep assortiment bieden, waarbij kwaliteit centraal staat. We streven ernaar om in elke hoek van de winkel iets bijzonders te presenteren. Het team werkt elke dag hard om onze heerlijke producten te perfectioneren. Ik ben enorm blij met de voortdurende groei die we doormaken, en deze prijs is dan ook een groot compliment voor ons team!”.

Foodspecialiteiten 2023 Zuivelhoeve Egmond aan den Hoef

Organisatie

De Nationale Competities zijn een initiatief van Vakcentrum Foodspecialiteiten en worden georganiseerd door Stichting Foodspecialiteiten Nederland in Woerden. Zie de volgende link voor meer informatie: www.foodspecialiteitenwinkels.nl