Zuivelhoeve beste foodservice bedrijf van Nederland

In de jaarlijkse Foodservice Awards hebben wij als de Zuivelhoeve de eerste plek behaald onder de speciaalzaken én overall. Een prachtige prestatie die wij te danken hebben aan onze fantastische ondernemers & klanten.

https://winkels.zuivelhoeve.nl/app/uploads/2022/03/Foodservice_Award.jpg

Gistermiddag vond de uitreiking plaats van de Foodservice Award 2022 in restaurant ‘t Trammmhuys in Voorburg. In deze verkiezing bepalen consumenten welke bedrijven de beste foodservice bieden en beoordelen hierin op service, kwaliteit, sfeer en prijs. In totaal zijn er negen categorieën-awards uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdbezorging.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is gisteravond uitgeroepen tot het beste foodservice bedrijf in de categorie speciaalzaken en daarnaast zijn wij ook uitgeroepen tot overall winnaar van de Foodservice Award 2022 van Nederland!

Dankzij de ijzersterke formule die wij vormen met onze bijna 80 gedreven ondernemers zijn wij vandaag bekroond met deze prachtige award en een score van 8.68. Een prestatie waar wij met ons allen ‘onmeunig’ trots op zijn.
Onze grote dank gaat hierin uit naar onze klanten.