Filters tonen

Wijnpakket

8 resultaten

|
Sorteer op:

Wijnpakket

Een Zuivelhoeve-wijnpakket is zoveel meer dan gewoon een samenstelling van producten. Dit grootse gebaar kan op ieder moment gegeven worden; of het nou voor een verjaardag, felicitatie of als hart onder de riem dient. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw wijnpakket is op maat samengesteld met de heerlijkste producten.

Wijn Cadeau Bezorgen

Wijn als cadeau is altijd een goed idee, maar wist je dat je een geheel borrelpakket met wijn kan laten bezorgen? Verras de ontvanger met een prachtig pakket vol ambachtelijke producten. Bestel gemakkelijk via de webshop, vul de tekst voor het kaartje in de notities en wij zorgen ervoor dat het pakket wordt geleverd. Jij wordt op de hoogte gehouden middels een Track & Trace-code, zodat het ongemakkelijk vissen naar een bezorgbevestiging verleden tijd is. Deze pakketten worden ook steeds vaker besteld voor onszelf. Logisch: want je mag jezelf ook best eens in de watten leggen.

Kaas en Wijn

Ieder mens is uniek, zo ook de samenstelling per wijnpakket. Voor ieder persoon weten wij bij de wijn de perfecte kaas te vinden. Door ons diepe assortiment kwaliteitskaas is de keuze reuze, maar gelukkig helpen de kennis & kunde van onze ondernemers ervoor dat dé perfecte kaas wordt geselecteerd voor bij het pakket. Ook spelen wij graag met de seizoenen, waarbij wij rond de feestdagen vaak voor een oude, pikante kaas  gaan en rond het voorjaar de jonge kaas met lentemelange pakken. Zo is er voor elk jaargetij het perfecte product!

Samenstelling Wijnpakket

Naast kaas bieden wij ook dagvers gebrande noten, ambachtelijke tapas, bijzondere borrelhapjes en onweerstaanbare zoetwaren aan. Met deze combinatie producten kun je iedereen blij maken! Dit zie je ook terug in de thema’s van onze pakketten. Het Guilty Pleasure pakket – onze bestseller – is namelijk een ultiem cadeau voor de zoetekauw, terwijl een Holy Cheese juist het hart van de kaasliefhebber sneller laat kloppen.

Wil je liever zelf een cadeau samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Selecteer de losse producten in onze webshop en voeg een wijn naar keuze toe. Wij zullen het als compleet pakket versieren en bezorgen. Zo kun je echt jouw cadeau geven.

Wijnpakket bestellen

Een wijnpakket kun je met 2 klikken op onze Zuivelhoeve webshop bestellen. Voor specifieke (aan)vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen met een winkel bij jou in de buurt : met 80 gedreven kaas- en wijnliefhebbers door heel Nederland is er vast één in de buurt.

Wijnpakket bij Zuivelhoeve

Naast een diep assortiment kwaliteitsproducten en een liefde voor het vak biedt de Zuivelhoeve ook de mogelijkheid om lokaal te winkelen. Als echte ‘buur’ doen wij natuurlijk uiterst ons best.