Filters tonen

Wijngeschenken

13 resultaten

|
Sorteer op:

Wijngeschenk

Voor degenen die op zoek zijn naar een bijzonder cadeau voor een speciale gelegenheid, biedt het wijngeschenk van de Zuivelhoeve een smaakvolle optie. Het wijngeschenk is een tijdloos presentje dat altijd in de smaak valt. Een wijngeschenk straalt klasse uit en is het ideale geschenk voor de fijnproevers onder ons.

Onze wijngeschenken zijn verkrijgbaar als losse flessen en als exclusieve pakketten, die verrukkelijke borrelhapjes bevatten. Je houdt zelf de regie over de omvang van het wijngeschenk, zodat het perfect aansluit bij de gelegenheid. Ontdek ons diverse assortiment en maak je keuze.

Waarom wijngeschenken?

Wijngeschenken brengen een hoop gezelligheid met zich mee, waardoor ze perfect zijn voor het vieren van speciale momenten. Wijngeschenken brengen vaak iets extra’s met zich mee. Ze worden vaak verpakt in luxe dozen, waarmee het een feestje wordt om uit te pakken.

Wijngeschenken breken met de trend van alledaagse cadeaus. In een wereld waar originaliteit hoog in het vaandel staat, onderscheid jij je met een elegant wijngeschenk van de Zuivelhoeve.

Wijngeschenken zijn tevens een genot om te geven, omdat men zichzelf niet zo snel trakteert op een luxueus pakket. Deze geschenken worden daarom des te meer gewaardeerd. Een oprecht stukje aandacht!

De wijncadeaus van de Zuivelhoeve

Bij de Zuivelhoeve hebben we een selectie wijncadeaus voor je samengesteld. Ontdek onze heerlijke Verdejo, een frisse Spaanse wijn die bekend staat om zijn levendige aroma’s en verfijnde smaak. Deze is opgenomen in het Guilty Pleasure pakket.

De wijncadeaus beperken zich niet alleen tot de pakketten. We bieden ook losse flessen aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bomba Chardonnay? Deze wijn heeft een prachtige gouden kleur die glinstert in het glas. Dit is een wijn die de elegantie van de Chardonnay-druif tot uiting brengt.

Ook de Sauvignon Blanc willen we niet onbenoemd laten. De Sauvignon Blanc heeft een levendige smaak in de mond, die ontstaat door de combinatie van smaken. De afdronk laat een blijvende indruk op je achter!

De Garnacha is een betoverende rode wijn. De afdronk is lang en blijft hangen. Met een diepe robijnrode kleur vangt deze wijn direct de aandacht. Met dit wijncadeau kom je echt binnen!

Wijngeschenk Kopen

Wil je online een wijngeschenk kopen, zonder het huis te verlaten? Bezoek dan de Zuivelhoeve webshop, waar je keuze hebt uit een exclusieve selectie wijngeschenken. Natuurlijk ben je ook welkom in één van onze vestigingen, zodat je zelf kunt beslissen welke lekkernijen je aan het wijngeschenk wilt toevoegen.