Filters tonen

Hollandse worst

3 resultaten

|
Sorteer op:

Hollandse worst

We kennen allemaal onze Nederlandse worsten wel, zo hebben wij grillworsten, Twentse metworsten en turfgerookte worst. Onze worsten komen bij een slagerij vandaan, zij weten hoe ze de beste worsten kunnen maken met al jarenlang ervaring. Dit zorgt ervoor dat ze ambachtelijk bereid worden met de traditionele recepten. Uiteraard eten wij dit dan ook graag. Hollandse worst is perfect voor bij de borrel, maar zoals grillworst is ook erg lekker op brood.

Boeren metworst

Onze huisgedroogde boeren metworsten vallen zowel altijd in de smaak. Door deze worsten zelf te drogen komen ze op de perfecte droogte. Het varkensvlees wordt bereid met zo min mogelijk onnodige toevoegingen. De structuur van de boerenmetworst is grof omdat de boeren in hun doen en laten ook vrij ‘grof’ waren.

Turfgerookte worst

Dit typische Friese product wordt nog steeds bereidt door het roken van echte turf. Dit geeft het zo’n unieke en authentieke smaak. Deze worst is niet alleen lekker bij de borrel, maar ook heerlijk te combineren met verschillende gerechten. Zo kun je dit ook lekker toevoegen aan de stamppot of mosterdsoep. Hoe langer je deze worst hangt, hoe droger deze wordt.

Verse grillworst

Onze grillworst wordt vers in de winkel gegrild. Daardoor krijgt dit stukje varkensvlees een unieke en kruidige smaak. Deze worst is makkelijk in plakjes te snijden voor op de boterham, maar los in plakjes is dit ook een heerlijk hartig tussendoortje. Wil je nog net dat beetje extra? Dan is de grillworst met kaas misschien wel iets voor jou! Doordat deze worst is gevuld met kaas en zo gegrild wordt, krijgt het de grilsensatie van het vlees én de kaas. Heerlijk in combinatie met een fris biertje voor een optimale smaak.