Filters tonen

Vegetarische Borrelplank

56 resultaten

|
Sorteer op:

Vegetarische borrelplank

Op zoek naar een vegetarische borrelplank? Bij Zuivelhoeve ben je aan het juiste adres! Wij als fijnproevers weten ook voor vegetariërs de perfecte borrelplank samen te stellen. Dit doen wij door een ruime selectie aan vegetarische kwaliteitsdelicatessen te ontdekken en deze op te nemen in ons assortiment. Heerlijk om te delen met vrienden, familie, of misschien gewoon voor jezelf.

Wat maakt een borrelplank vegetarisch?

Dat we in een vegetarische borrelplank de worst en vleeswaren moeten voorkomen is duidelijk. Echter, wat veel mensen niet weten, is kaas niet altijd vegetarisch. Bij het maken van kaas wordt namelijk stremsel gebruikt, een dierlijk product. Toch heeft de huidige techniek ons een prachtig product gebracht: vegetarisch stremsel! Onze Slob kazen zijn bijvoorbeeld 100% vegetarisch door gebruik te maken van vegetarisch stremsel. En hij doet niet af van de smaak, van velen is dit juist de favoriet! Ook kun je een borrelplank lekker aanvullen met dips, crackers en tapas. De grote verscheidenheid zorgt er dan ook voor dat er voor iedereen wat lekkers is.
Producten die wij niet kunnen laten liggen?

  • Slob 5 kruiden: onze vijf kruiden kaas is een heerlijke boerderijkaas, gemaakt door boer Slob uit Giessenburg
  • Groene knoflook olijven: mild van smaak en met een stevige bite, deze olijven zijn een heerlijke toevoeging aan je borrelplank.
  • Cashew mix: een lekkere mix aan zoet en zout met cashewnoten, rozijnen en meer.
  • Chocolade truffels: een fijne zoetmaker van hoge kwaliteit.

 

Zuivelhoeve Vegetarische borrelplank

Wat is er dan zo speciaal aan een vegetarische borrelplank van de Zuivelhoeve? Naast de ruime keus aan lekkere delicatessen, bieden wij ook een diepe kennis en kunde aan in onze winkels. Door de mensen in de winkel goed op te leiden door middel van cursussen en proeverijen, bieden wij jou als klant de beste service aan. Wijntje bij de kaas, of kaasje bij de wijn gezocht? Wij matchen de producten zoals jij ze wil.