Filters tonen

Tapenade

2 resultaten

|
Sorteer op:

Op een toastje, stokbroodje, als een vulling voor kip of juist als smaakmaker in een ovenschotel met vis: wat kan een tapenade niet? Deze Provençaalse specialiteit is geliefd over de gehele wereld. De naam is afkomstig van tapéno, Provençaals staat dat voor kappertje. Tapenade werd als eerst genoemd 200 jaar voor Christus genoemd. De zaligheid is natuurlijk de reden waarom dit recept al 2000 jaar in omloop is.

Tapenade Tricolore

Op basis van kappertjes en olijven is onze tapenade tricolore een heerlijke grove puree: een echt boegbeeld voor Provençaalse perfectie. Door het toevoegen van zongedroogde tomaten krijgt deze tapenade een volle smaak met een Mediterraanse hint. Een gouden combinatie die men maar moeilijk kan laten staan.

Tapenade Oude Kaas

Deze klassieker kennen we ook met een Hollandse twist. Zo is aan deze tapenade oude kaas kleine schilfers kaas toegevoegd. Een heerlijke aanvulling voor bij de borrel. Lekker om te verwerken in een spaghetti met courgette en garnalen of op een gegrild stukje stokbrood met een bosuitje.

Dipstokjes voor de salade

Wil je een excuus om te dippen? Dan zijn onze Grissini dipstokjes een lekkere opschepper. Voor een smaakboost kun je natuurlijk ook de Mini Grissini met rozemarijn, pomodoro (tomaat) of sesamzaadjes. Een echte must-have dus voor bij de borrelplank of op de verjaardag tafel!

Nieuwsbrief