Filters tonen

Shop relatiegeschenken

24 resultaten

|
Sorteer op:

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn altijd welkom: of het nu is om een nieuwe samenwerking te smaakvol in te gaan of een reeds bestaande band te versterken. Het uitspreken van de waardering van een samenwerking is krachtiger dan men denkt.

Relatiegeschenken Kerst

De Kerst is en blijft de ultieme periode om met een relatiegeschenk dankbaarheid uit te drukken. Met een terugblik op het afgelopen jaar en de beste wensen voor het komende jaar is dit cadeau daarom ook zeker welkom. Hierin denken we natuurlijk graag mee. Zo maken wij onze pakketten éxtra bijzonder met een prachtige versiering en unieke kwaliteitsproducten die passen bij de tijd van het jaar.

Luxe relatiegeschenken

Of je nou op zoek bent naar een luxe relatiegeschenk of juist een compact kleinigheidje: wij geven elk pakket de royale aandacht. Wil je écht uitpakken? Dan weten wij een relatiegeschenk extra luxe samen te stellen met ons premium assortiment, uiteraard kundig en met liefde samengesteld door jouw lokale ondernemer.

Originele relatiegeschenken

Hoewel wij al duizenden blije klanten hebben, blijft een Zuivelhoeve cadeau iets bijzonders. Hoe wij dat doen? Door onze liefde voor het product te combineren met onze kennis van lekker eten, met als resultaat: elke keer een uniek cadeau voor iedereen. Ook passen wij het pakket volledig aan aan de wensen van de klant en ontvanger.

Precies op maat

Pas wanneer de pakketten besteld zijn, pakken wij deze in. Naast het tegengaan van verspilling, biedt dit ook veel andere mogelijkheden. Zo snijden wij de passende kaas vers van het mes af in de gewenste grootte. Ook kunnen wij u adviseren op basis van allergenen, smaakvoorkeuren en andere voedingswensen. Kortom: wij nemen u graag al het werk uit handen!

Zuivelhoeve Relatiegeschenken

Met ruim 40 jaar ervaring in het aanbieden van de lekkerste producten weten wij hoe wij iemand kunnen verrassen. Onze ruim 80 ondernemers zetten zich iedere dag in om een glimlach op iemand’s gezicht te zetten.

Meer weten? Kijk snel verder!