- Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Vet de cakevorm in met boter en bestuif de vorm met wat bloem en klop de overige bloem eruit.
- Klop de boter met de mixer in een beslagkom zacht en romig. Voeg hierin de cakemix, eieren en melk in één keer toe en roer het met de mixer op de laagste stand 1 min. tot een glad geheel.
- Voeg 200 ml Zuivel Kaatje toe en klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in 3 min. tot een luchtig beslag en giet het in de cakevorm.
- Bak de cake in 60-70 min. gaar en goudbruin. Laat 15 min. afkoelen en haal ‘m daarna uit de bakvorm, plaats de cake op een rooster en laat daarna verder afkoelenElektrisch: 160 graden
Hetelucht: 150 graden
Tip: Gebruik voor de garnering enkele doorgesneden paaseitjes en maak een advocaatglazuur door 6 el Zuivel Kaatje te mengen met 140 g gezeefde poedersuiker.