Zo kies je het perfecte cadeaupakket

Cadeaupakketten zijn natuurlijk heerlijk om te krijgen én om te geven: je kunt er namelijk iedereen blij mee maken! Toch is het bij zo’n ruime keuze soms lastig het perfecte pakket te vinden voor de ontvanger. Hier zijn enkele tips voor een perfecte pakket-match!

Ontdek hier alle cadeaupakketten.

Zo kies je het perfecte cadeaupakket

Lifestyle

Hoe leeft de ontvanger? Is het een echte bourgondiër, of zet diegene zich juist in voor een healthy lifestyle? Drinkt degene alcohol of liever niet? Ga stap voor stap alle filters aan de linkerkant af op de productpagina. Houdt degene van kaas? Selecteer dan “Ja”. Geen alcohol-drinker? Selecteer dan “Nee”. Zo blijven alleen de cadeaupakketten over die bij de ontvanger passen en is de keuze nog sneller gemaakt.

Smaak

Ga na wat de persoon het liefst eet. Een echte zoetekauw zal een gat in de lucht springen met een Zoete Verassing, terwijl een ander zijn/haar smaakpapillen liever naar de Liefde voor Hartig zet. Je kunt natuurlijk ook voor “safe” gaan met een mix zoals de Zoet & Hartig Borrelgenot. Contrasterende smaken kunnen elkaar zo alleen complimenteren.

Behalve zoet & hartig zijn er ook andere thema’s. Dit zijn pakketten waarbij alle producten rondom 1 onderwerp samenhangen. Denk bijvoorbeeld aan het Holy Cheese pakket: een pakket met 2 kazen, kaasbolletjes en een heerlijke fles rode wijn, kaasdip & pinda’s die hier heerlijk bij past. De Favoriet van de Boer heeft dan weer alle producten die je vaak bij een boer op de borreltafel kunt vinden.

Budget

Ga je voor een kleinigheidje of pak je gelijk groots uit? Voor elke gelegenheid is er een perfect pakket. Sorteer of filter op prijs en vindt direct de selectie pakketten voor het budget wat je voor ogen hebt. Een kleinigheidje tussen de €10 en €20 is door de ruime keuze snel gevonden, maar ook voor mensen die echt willen uitpakken hebben wij cadeaupakketten tot de €50. Kortom: voor elk budget is er een perfect cadeaupakket.

“Dit koop ik niet voor mezelf”

Sommige van onze producten zijn voor speciale momenten en koop je niet zo snel voor jezelf. Ga na wat voor iemand toch eens bijzonder is: een kruidenkaasje, een gedroogde fuet met knoflook of toch wat anders? Zo is dit gehele pakket een heerlijk verrassing.

Speciale wensen

Onze cadeaupakketten zijn natuurlijk met zorg samengesteld. Toch staan wij altijd open voor eigen suggesties of speciale wensen. Wil je er toch een speciaal product bij of juist niet? Dat is geen enkel probleem. De lokale winkelier geeft graag advies en stelt dit graag met jou af.