Vegan Kaasplankje van Max & Bien

Vegan lovers opgelet! Hier volgen een aantal heerlijke vegan kazen die geschikt zijn voor op de borrelplank, maar ook gewoon lekker voor op brood. Ook als je normaal gesproken niet vegan eet, zijn deze MAX & BIEN kazen het zeker waard om een keer te proberen.

MAX & BIEN staat bekend om hoogwaardige plantaardige kazen, met natuurlijke smaken en geweldige textuur. Dooroude technieken toe te passen op noten, haver en tarwe creëren zij de lekkerste kaas- en zuivelalternatieven.

Gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten. Lekker voor op de ‘kaasplank’, maar natuurlijk ook gewoon op brood.

Vegan Kaasplankje van Max & Bien

Zacht & Ziltig
De Zacht&Ziltig is een semi-zachte, ziltige kaas met een licht gefermenteerd zuurtje. De zachte structuur heeft een fijn mondgevoel. Je kunt deze kaas vergelijken met een verse geitenkaas of feta. Ook lekker om te verkruimelen over een versgebakken pizza, een salade of soep.

Truffel
De truffelkaas is een stevige kaas met een karaktervolle smaak door toevoeging van truffel en paddenstoelen. Deze kaas is notenvrij en gemaakt op basis van tarwe en rijst Deze kaas past goed op een borrelplank, of lekker op een broodje met geroosterde groenten.

Komijn
De komijnekaas is een harde kaas met komijnzaad, zoals de traditionele komijnekaas. Erg lekker om te eten op een broodje met een Indiase chutney of om als blokjes te snijden bij de borrel.

Grove Mosterd
De grove mosterdkaas is een stevige kaas. De grove Franse mosterd zorgt voor een pikante bite. Lekker voor op de
borrelplank of op een broodje met plakjes komkommer.