Twentse krentenwegge tosti met boerenbrie & pistache

2 10

Een tosti liefhebber en zin in iets verrassends? Houd jij van de combinatie zoet met hartig? Dan is onze Twentse krentenwegge tosti met boerenbrie & pistache zeker weten iets voor jou! Bekijk hier ons recept.

Twentse krentenwegge tosti met boerenbrie & pistache

Ingrediënten

  • 4 plakken Twentse krentenwegge (of rozijnenbrood)
  • 150 gram Brie de Meaux
  • 2 eetlepels Luikse stroop
  • 2 eetlepels pistachenoten
  1. Smeer een eetlepel Luikse stroop over een snee Twentse krentenwegge (of rozijnenbrood). Snijd plakken van een punt Brie de Meaux en leg deze hier vervolgens op.
  2. Hak de pistachenoten fijn en verdeel deze over de Brie de Meaux en bedek deze met een snee Twentse krentenwegge (of rozijnenbrood).
  3. Plaats dit in een tosti ijzer en wacht tot de krentenwegge iets knapperig is en de kaas gesmolten.

Enjoy!

Nieuwsbrief