Sintpakketten door de brievenbus

Wie rond 18:00 ergens even naar binnen kijkt, ziet dat het Sinterklaasjournaal zich alweer afspeelt. Dat betekent maar 1 ding: Sinterklaas is weer in ons land. En hebben wij even geluk… want hij lijkt allerlei lekkere delicatessen mee te hebben genomen.

Sintpakketten door de brievenbus

Sintpakketten?

Breng het Sinterklaas-gevoel naar huis met deze heerlijke pakketten – vol met échte Sinterklaas lekkernijen en een vleugje Spanje. Als brievenbuspakket val je met dit cadeau letterlijk met de deur in huis. Een ideaal geschenk voor jong en oud. Met het Wie Zoet is Krijgt Lekkers-pakket maak je een zoetekauw ontzettend blij. Meer fan van zoet én zout? Dan is ons Heerlijk Avondje is Gekomen pakket hét perfecte cadeau.

Beide pakketten bevatten een heerlijke jong belegen 48+ Sinterkaas letter, knapperige chocolade-kruidnoten en natuurlijk amandelen – de 1 met zeezout en de ander met een laagje kaneel & chocolade.

Kortom

Een perfect cadeau om te geven aan ouders, personeel, broers, zussen, vrienden, collega’s of natuurlijk jezelf. Wij doen er uiteraard gratis een persoonlijk kaartje bij met jouw ingezonden tekst.

Geïnteresseerd?

Deze pakketten zijn hier te vinden & bestellen via onze webshop. Zo kun je veilig & vertrouwd met iDeal betalen en de gewenste leverdag uitkiezen voor diegene. Grote aanvraag? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag!