- Bestrijk de tortilla’s aan beide kanten met wat olijfolie. Zet apart. Verhit de olijfolie en fruit de preiringetjes, rode ui, lente-uitjes, sjalot en bieslook een paar minuten onder voortdurend roeren. Zet apart.
- Bouw de quesadilla op: leg een tortilla op de met bakpapier beklede ovenplaat. Verspreid wat van de pittige groenten op de tortilla. Bedek met plakjes Appenzeller® Zacht. Bedek met een tweede tortilla. Verspreid wat van dezelfde groentemix en plakjes kaas. Bedek met een derde tortilla. Verspreid de overblijvende groentemix en kaas. Bedek met de vierde tortilla.
- Bak dit torentje gedurende 8 minuten in een tot 180 °C voorverwarmde oven. Draai voorzichtig om en bak nog gedurende 8 minuten totdat de kaas gesmolten is en de quesadilla mooi kleurt. Snij de quesadilla in 4 punten.
Lekker met een slaatje, ketchup, sriracha mayo, avocado,…