Nacho’s met kaas uit de oven

2-4 25 min

De perfecte craving voor bij de borrel in het weekend! Een bakplaat met nacho’s en een rijk gevulde topping. Hier kun je zeker niet van afblijven! Bekijk hier het recept.

Nacho’s  met kaas uit de oven

Ingrediënten

  • 1 zak nacho's
  • 200 gram Farmhouse Cheddar geraspt
  • 150 gram Boerenkaas Belegen geraspt
  • 1 avocado
  • 1 trosje cherry tomaten
  • 1 limoen
  • 1 rode en groene peper
  • 1 bakje Jojan's Husselsaus
  • 150 ml Zuivelhoeve Boer'n Yoghurt
  • 1 eetlepel bieslook gesneden
  • 2 eetlepels peterselie
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1 lente-ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en leg hierop de nacho’s. Meng de geraspte kazen en verdeel deze vervolgens over de nacho’s. Leg hiernaast de tomaatjes en besprenkel iets met olijfolie.
  3. Plaats dit in de oven, tot de kaas gesmolten is en snijd vervolgens de pepers en lente-ui in ringen, de limoen in partjes en de avocado in schijfjes.
  4. Meng de gesneden bieslook met de Boer’n Yoghurt. Voeg hier zout en peper naar smaak aan toe en de fijngehakte knoflook.
  5. Haal de nacho’s uit de oven en garneer deze met de groente en kruiden.
  6. Serveer met de dip van Boer’n Yoghurt en Jojan’s Husselsaus.

Enjoy!