Gevulde peer met Blue Silton, walnoten en honing

2-4 25 min

Een warme peer uit de oven, gevuld met blauwe kaas, walnoten en honing. Heerlijk als voorgerecht of bijgerecht tijdens een diner. Bekijk hier het recept.

Gevulde peer met Blue Silton, walnoten en honing

Ingrediënten

  • 2 rijpe conference peren
  • 75 gram Blue Stilton
  • 50 gram walnoten
  • 3 eetlepels honing
  • 1 citroen
  • 1 takje tijm
  • Peper
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de peren en verwijder het klokhuis.
  2. Hak de walnoten in grove stukken. Besprenkel wat citroensap over de peer om verkleuren te voorkomen.
  3. Leg de peren op een bakpapier in een ovenschaal en vul de peren met blauwe kaas en verdeel hierover de walnoten.
  4. Tenslotte druppel je de honing er overheen en bestrooi je het met peper en tijm. Plaats het ongeveer 10 minuten in de oven.

Enjoy!

Nieuwsbrief