Gevuld broodje egg’n cheese

2 30 minuten

Eieren zijn een geweldige bron van proteïne en zijn ongelooflijk veelzijdig in de keuken. Dit gevulde broodje egg and cheese met Zuivelhoeve Roombrie en Zuivelhoeve salami is een heerlijk voorbeeld van hoe je eieren kunt combineren met andere ingrediënten voor een smaakvol gerecht. Het is perfect voor een snelle lunch of een brunchgerecht. Met dit recept zet je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel waar iedereen van zal genieten!

Gevuld broodje egg’n cheese

Ingrediënten

  • 2 Kaiserbroodjes (om af te bakken)
  • 2 verse eieren (maat M)
  • 100 g Zuivelhoeve Roombrie
  • 4 plakjes Salami (Antipasti Italiano)
  • 15 g gesneden bieslook

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd een rondje in het kaiserbroodje, haal het kapje eraf en hol het broodje uit. Zorg ervoor dat het goed uitgehold is, druk de bodem eventueel wat aan.
3. Beleg de bodem met de plakjes salami, snijd de brie in plakjes en verdeel deze hier bovenop. Druk het wederom goed aan om het ei wat ruimte te geven.
4. Breek het ei boven het broodje en plaats het daarna in de oven voor 10 tot 15 minuten.
5. Dek het broodjehierna af met aluminiumfolie. En laat hiermee het ei verdergaren voor zo’n 10 tot 15 minuten.
6. Haal het uit de oven en garneer met bieslook.