Framboos en geitenkaassalade

2 personen 25 minuten

We love cashew! Ben jij ook zo’n fan van cashewnoten? Dan moet je deze heerlijke voorjaarssalade met cashewnoten, frambozen, avocado en een fruitige mango-dressing zeker eens proberen! Niet alleen is deze salade een feestje voor het oog, de combinatie van smaken is ook nog eens verrukkelijk. Het is een perfecte lichte maaltijd voor een zonnige dag. Laat het voorjaar maar beginnen!

Framboos en geitenkaassalade

Ingrediënten

  • 200 g Chevre Buche gerijpt (in plakken van ongeveer 1 cm dikte)
  • 50 g cashewnoten, gebrand
  • 100-150 g gemengde sla, naar keuze
  • 50 g frambozen
  • 1/4 rode ui, in dunne plakjes
  • 1 avocado, in dunne plakjes
  • 2 el honing
  • 2 el Zh. Olijfolie Toscane of Foggia
  • 2 el Crema di Frutta Mango (of andere fruitige dressing)
  • Optioneel: eetbare bloemen
  • Overige benodigdheden: Bakpapier

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Leg de geitenkaas op het bakpapier en verdeel hierover de honing. Plaats het in de oven voor ongeveer 10-15 minuten tot de geitenkaas lekker zacht wordt.
3. Meng de salade in een kom met de olijfolie en fruitige dressing. Verdeel deze daarna over de borden en verspreid de frambozen, rode ui, avocado en cashewnoten over de salade.
4. Haal de geitenkaas uit de oven en plaats deze voorzichtig op de salade. Breng op smaak met zout en peper en garneer met eetbare bloemen voor een feestelijk voorjaars tintje!