EK borrelplank van de bovenste plank!

De straten kleuren oranje, er liggen weer oranje tompoucen en het praatje op werk gaat maar over 1 ding: met het EK is er bijna elke avond wel een excuus om samen lekker te borrelen. Maar wat mag er, naast een feestelijk gevoel, natuurlijk niet ontbreken? Nou… dit zijn de EK(aas) borrelplank snacks!

EK borrelplank van de bovenste plank!

Kaas

Als echte Hollanders zijn we natuurlijk gek op kaas! Een lekkere Hollandse Kaas zet je natuurlijk meteen in de stemming. De Brokkel XO heeft met haar oranje kleur al gelijk de sfeer te pakken. Deze extra oude kaas heeft een heerlijke, pittige smaak en is al een feest om op te eten. Snijd deze in lekkere grove stukken en serveer ze met een Nederlands vlaggetje. Verslavend lekker in combinatie met een Zuivelhoeve kaasdip of mosterd.

Geen fan van kaas alleen? Omhuld in een krokant jasje is  íe ook lekker. Je kunt namelijk ook kiezen voor heerlijke kaaskoekjes.

Vleessoorten

Als er iets niet mag ontbreken, is het de worst wel. Als we toch al zo internationaal bezig zijn op het veld, kunnen we dat natuurlijk ook op de borrelplank. Een Spaanse Fuet is misschien perfect voor een stille Spanje-fan, net zoals de Franse worst is voor een Équipe de France-fan. Ga voor de klassieke soorten of varieer met Fuzion-varianten zoals Franse kaas met blauwe kaas, Fuet hazelnoot & meer.

Go nuts or go home

Wordt het spannend in de laatste minuut? Bespaar je nagels en vul je hand alvast met heerlijke noten. Door de oranje kruiden van de versgebranden Jakarta pinda’s zijn je handen al een prachtig oranje accessoire, maar ook de andere varianten zijn heerlijk. Van zoete chocoladepinda’s tot heerlijk gezouten cashewnoten: je vind ze allemaal hier.

Goal? Ploppen maar!

Een borrelplank zou geen borrelplank zijn zonder een borrel. Ga voor een heerlijke verfrissende wijn. Spring je letterlijk een gat in de lucht na een goal? Laat de Prosecco jouw voorbeeld volgen.

Borrelplank á la carte

Geen zin of tijd om alle producten los in huis te halen? Binnen een paar klikken heb je een vakkundig samengesteld borrelplank in handen. Ook kun je digitaal je creativiteit benutten door er online 1 samen te stellen. Deze bestel je gemakkelijk online en haal je af bij een Zuivelhoeve in de buurt. Daarna is het kwestie van serveren en… genieten!

All-in-one EK Bucket

Ook wij kunnen natuurlijk niet achter blijven. Met de EK Bucket heb je voor €25 alle snacks handig thuisbezorgd. Superhandig en natuurlijk… superlekker!