Een uniek cadeau

Een Zuivelhoeve cadeaupakket is een combinatie van lekkernijen en gezelligheid! Voor persoonlijke pakketten en cadeaubonnen. Leuk om te geven & lekker om te krijgen.

Een uniek cadeau

Een verjaardag, bedankje of steunbetuiging: met een Zuivelhoeve cadeaupakket sla je de (kaas)plank nooit mis. Wij hebben zorgvuldig de beste kwaliteitsproducten geselecteerd bij de samenstelling van onze pakketten waardoor de keuze reuze is. Is de ontvanger een bierliefhebber? Dan is ons ‘Bier Borrelpakket’ de perfecte match door de rijke samenstelling Zuivelhoeve-biertjes met heerlijke brokkelkaas, authentieke worsten & vers gebrande noten. Voor een klein gebaar zijn onze unieke brievenbuspakketten de perfecte oplossing. Dit zijn platte pakketten die soepel door de brievenbus kunnen. Het voordeel? Niemand hoeft hiervoor thuis te zijn wat het een échte verrassing maakt. Dit maakt het een perfect cadeau.

De lokale winkel snijdt de kaas nog af op de dag dat het pakket de deur uitgaat: verser kan niet! Jouw persoonlijke tekst wordt vervolgens op een kaartje geschreven waardoor jouw unieke boodschap ook echt overkomt.

Nieuwsgierig? Je vindt hier hét geschikte cadeaupakket. Laat het ons bezorgen op jouw gewenste leverdag.