De tosti in een nieuw jasje

2-3 personen 30 minuten

Met de Appenzeller® Extra maak je van je tosti een echt feestje! Erg lekker als lunch, maar ook goed geschikt als avondmaal!

De tosti in een nieuw jasje

Ingrediënten

  • 2 dikke sneden rustiek brood, overlangs gesneden
  • 1 el boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui, in partjes gesneden
  • 250 g kastanjechampignons, in sneetjes
  • 4 plakken Appenzeller® Extra
  • 4 lente-ui, versnipperd
  • 50 g jonge spinazieblaadjes
  • Snufje peper
  • Snufje zout
  1. Bechamel: laat in een steelpannetje de boter smelten. Voeg het maïszetmeel aan de boter toe en roer goed met een spatel of garde. Gaar gedurende 2 minuten. Giet onder voortdurend roeren de melk toe. Gaar verder gedurende 5 minuten totdat de saus aan de rug van een houten lepel kleeft. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Zet apart.
  2. Fruit de ui in de olijfolie. Zet apart. Gaar de champignons kort. Breng op smaak met zout en peper. Zet apart. Beboter de sneden brood aan beide kanten. Plaats 1 snee brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Beleg met plakjes Appenzeller® Extra. Schep de ui samen met de champignons op de snee brood. Beleg met de overblijvende plakjes kaas, lente-ui en blaadjes jonge spinazie. Leg er de tweede snee brood op. Bestrijk de bovenste snee met bechamel.
  3. Gaar de tosti in een tot 180 °C voorverwarmde oven gedurende 7 à 10 minuten.