De perfecte klassieke tosti maak je zo

4 personen 20 minuten

Je tosti maak je nu nog lekkerder met onze heerlijke Appenzeller® Zacht! Door een Zwitserse draai te geven aan je tosti kun je er nog meer genieten!

De perfecte klassieke tosti maak je zo

Ingrediënten

  • 8 sneetjes sandwichbrood zonder korst
  • 2 el boter
  • 4 plakjes beenham
  • 8 plakjes Appenzeller® Zacht
  1. Beboter de plakjes brood aan beide kanten en plaats ze op een met bakpapier beklede snijplank.
  2. Beleg het brood met een sneetje Appenzeller® Zacht, daarop een sneetje ham en een tweede sneetje kaas. Dek af met het andere plakje brood.
  3. Bak in een voorverwarmd croquetoestel totdat de kaas smelt en het brood goudbruin kleurt.

Lekker met een slaatje, ketchup, wat gepekelde garnituur (uitjes, augurkjes,…) of mosterd.

Tip:

Baktijd van de tosti hangt af van het vermogen van het croquetoestel. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller het toestel opwarmt én hoe sneller je gerechten klaar zijn. Heb je geen croquetoestel, dan kun je de croque monsieur in de pan of ongeveer 10 minuten in een tot 200 °C voorverwarmde oven bakken.