Coquilles & geitenkaas

4 25

Fishy ways of cheese. Met dit feestelijke gerecht verras je iedereen aan tafel met de combinatie van kaas en vis. Laat je verrassen door de bite van kaas op oesters.

Coquilles & geitenkaas

Ingrediënten

  • 12 stuks Coquilles
  • 2 stronkjes Witlof
  • 150 g Twentse Bunker geitenkaas geraspt
  • 4 el Zh. Olijfolie Toscane
  • 1 el Gemalen verse kruiden (bv. een mengsel van bieslook, peterselie, dragon & kervel)
  • Zh. Balsamico Maturato zeezout

Bereiding:
1. Leg de coquilles op keukenpapier en dep deze voorzichtig droog. Snijd daarna de kontjes van de witlof af. Pel de bladeren hiervan af en leg naar gewenste hoeveelheid op het bord. Meng de Zh. Olijfolie Toscane met een mengsel van verse kruiden.

2. Gebruik een stuk bakpapier van 20 bij 20 cm en leg hierop ongeveer 100 gram geitenkaas. Zet de magnetron op de hoogste stand voor 2 minuten. Zo maak je de krokantjes. Houd het terwijl je het verwarmd goed in de gaten. Laat daarna afkoelen.

3. Bak de coquilles aan beide kanten goudbruin en bestrooi met een beetje zeezout. Zorg dat de coquilles vanbinnen mooi rauw blijven. Verdeel de coquilles over de borden en steek de krokantjes van geitenkaas er tussen in. Druppel de kruidenolie & Zh. Balsamico Maturato eromheen

Nieuwsbrief