Broodje Hoeve Pesto
4
25 minuten
Je eigen pesto was nog nooit zo makkelijk. Door Hoeve Goud te gebruiken als basis van je pesto zorg je voor een echte smaaksensatie!
Hoevepesto is verrukkelijk op een broodje, maar ook erg lekker op een toastje, op een stokbroodje of door de pasta!
Benodigdheden:
- Staafmixer, keukenmachine of blender
Bereiding:
- Rooster de pijnboompitten
goudbruin in de pan.
- Doe de kaas, pijnboompitten,
gegrilde paprika, knofl ookteentjes
en basilicum in de blender of keukenmachine
en meng alles door elkaar
tot een mooie massa.
- Breng de pesto op smaak met
peper en voeg 50 ml olijfolie toe. Laat
de machine nog een keer draaien tot
de olijfolie is opgenomen.
- Voeg naar wens nog extra olijfolie
toe, wanneer je vindt dat de pesto iets
te dik is.
- Beleg de broodjes met rucola en
verdeel de gewenste hoeveelheid
pesto over de sla.
- Snipper stukjes Hoeve Goud kaas
over de pesto.
De pesto is ook erg lekker op een stokbroodje of door de pasta!