Boer’n Yoghurt met Licor 43

1 10-15

Met veel liefde brengen wij groot geluk van onze kleine boerderij. Voor ieder moment van de dag. Maak een feestje van jouw yoghurtmomentje! Versier onze Boer’n yoghurt® met jouw favoriete toppings.

 

Boer’n Yoghurt met Licor 43

Ingrediënten

  • 200 gr Boer'n Yoghurt Licor 43
  • 125 gr aardbeien
  • 1/2 cuore (Italiaans amandelkoekje)
  • 4-5 muntblaadjes
  • evt. ongebrande amandelen, gehakt

1.Maak de aardbeien schoon en schenk hierover de Licor 43. Snijd 2 blaadjes munt fijn en meng deze door de aardbeien en likeur. Laat 10 min intrekken.

2. Roer met een schone lepel de onderlegging van de Boer’n Yoghurt Licor 43 door de yoghurt en vul jouw yoghurtkom.

3. Leg de aardbeien boven op de yoghurt met eventueel wat gehakte amandelen. Gebruik de overige muntblaadjes als decoratie.

Enjoy!

Nieuwsbrief