Op de boerderij bij Boer Slob

Kan jij ook zo genieten van heerlijke kaas, vol en romig van smaak? In de polder van Giessenbrug maakt familie Slob op hun boerderij al decennia lang de lekkerste kaas, volgens een uniek receptuur. Kruidenkazen zijn de specialiteit van de kaasmakerij van de familie Slob. Misschien heb je ze al wel eens geproefd? De smaak van de kruiden proef je heel goed terug en is erg lekker p de boterham maar ook om te serveren op de borrelplank. Een echte kaastip voor de paasbrunch!

Op de boerderij bij Boer Slob

De kazen van het familiebedrijf van Boers Slob staan voor kwaliteit, ambacht en traditie. Deze familie van kaasmakers is al sinds 1983 actief en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een begrip in de kaaswereld. Als 4e generatie kaasmakers hebben ze de fijne kneepjes van het vak geleerd en weten ze als geen ander hoe je een goede kaas maakt.

De specialiteit van Boer Slob is hun overheerlijke kruidenkaas. Maar dat is niet alles, ze hebben meer dan 25 verschillende soorten kaas in hun assortiment. En als kers op de taart hebben ze de World Cheese Awards gewonnen. Een internationale erkenning voor de kwaliteit van hun producten.

Wat Boer Slob zo bijzonder maakt is de manier waarop ze hun kazen produceren. De koeien lopen 180 dagen per jaar buiten, wat zorgt voor gezonde en blije dieren. De kazen worden bereid met verse koemelk en er wordt gewerkt met eigen en unieke recepturen. Dit alles gebeurt op traditionele en ambachtelijke wijze, zoals het al generaties lang wordt gedaan.

Kortom, Boer Slob uit Giessenburg is een echte aanrader voor iedereen die houdt van kwalitatieve, ambachtelijke en traditionele kaas. Proef hun specialiteit, de kruidenkaas, en je bent verkocht!